Peter Schiff uskoo Yhdysvaltojen "stimuloivan" taloutta pahimmassa finanssikriisissä koskaan kaataen koko kuplatalouden | Twitter-uutiset

Sijoittajat eivät vieläkään ymmärrä, mitä #Fed:n on tehtävä palauttaakseen #inflaation 2 prosenttiin. Koron nostaminen 4 prosenttiin ei läheskään riitä. Myös massiivinen QE-stimulus vaaditaan, mikä takaa Yhdysvaltain historian pahimman finanssikriisin, mutta myös valtion velkakriisin. Sopiiko #Powell tähän?


 

Aina kun heikot taloustiedot eivät ole niin heikkoja kuin odotettiin, kauppiaat odottavat haukkaampaa #Fediä. Joten he ostavat dollareita ja myyvät kaiken muun. Tämä kauppa räjähtää lopulta, kun korkeammat korot kaatavat #talouden, mikä johtaa massiiviseen QE:hen, joka lähettää #inflaation jyrkästi nousuun.


Tarkoitin massiivinen "QT". Massiivinen "QE" on se, mitä lopulta saamme. Kuulin juuri tuon @Twitter
sallii kirjoitusvirheiden korjaamisen, mutta vain maksaville käyttäjille. Joten jos se on tarpeeksi halpa, saatan olla heidän ensimmäinen asiakas.

 

Ei se tarkoita, että #Fedin täytyy aiheuttaa #taantumaa #inflaation torjumiseksi. Kyse on siitä, että inflaatiota ei voi taistella aiheuttamatta taantumaa. Itse asiassa, koska Fed salli inflaation ja vipuvaikutuksen nousta niin liiaksi, se ei voi taistella inflaatiota vastaan ​​aiheuttamatta rahoituskriisiä.

Monet ihmiset tulivat #työvoimaan elokuussa, minkä vuoksi #työttömyysaste hyppäsi. Mutta jos avoinna on todella paljon täyttämättömiä #työpaikkoja, miksi nämä työntekijät eivät vain ottaneet osaa noista työpaikoista? Uudet työttömät eivät joko täytä tai eivät halua niitä töitä.

#työttömyysaste nousi yllättäen 3,7 prosenttiin elokuussa, kun työtunnit vähenivät ja tuntipalkat nousivat odotettua vähemmän. Heinäkuun tehdastilaukset putosivat yllättäen 1 %, ensimmäinen pudotus sitten syyskuun 2021, ja suurin pudotus sitten huhtikuun 2020 Covid-sulun. #Taantuma!


Huolimatta eilen ilmoitetusta #avoimien työpaikkojen määrästä, #ADP raportoi tänään, että yksityiset työnantajat palkkasivat vain 132 000 työpaikkaa elokuussa, mikä on alle puolet odotetusta 300 000 työpaikasta ja vähiten sitten tammikuun 2021. Todelliset palkat ovat paljon merkityksellisempiä kuin täyttämättömät työpaikkailmoitukset!

Se on täysin naurettavaa @POTUS:lle
vaatia hyvitystä #inflaation torjuntaan antamalla #opiskelijalainojen lyhennyslykkäys raukeaa vuoden lopussa, jolloin moratorion oli määrä päättyä kuukausia aikaisemmin itsestään, mutta Biden viivytteli uudelleenkäynnistystä toimeenpanomääräyksellä.

Avointen työpaikkojen lisääntyminen ei välttämättä tarkoita vahvoja #työmarkkinoita. Työpaikat voivat jäädä täyttämättä joko siksi, että työnantajat eivät löydä päteviä työntekijöitä tai ovat valmiita ottamaan ne sellaisella palkalla, johon heillä on varaa. Todellisten työpaikkojen lasku #avoimien työpaikkojen lisääntyessä osoittaa heikot työmarkkinat.

Alle 20 000 dollarin #Bitcoinilla näyttää edelleen olevan paljon ostajia. Mutta on myös paljon yli 20 000 dollarin myyjiä. Mielestäni markkinoilta loppuu ostajat ennen kuin loppuvat myyjät. Mitä luulet tapahtuvan ensin? 52% mielestä BitCoinin ostajat loppuvat, 48% mukaan myyjät loppuvat, lopussa kyselyyn linkki.

#Powell ei ymmärrä, kuinka haavoittuvainen Yhdysvaltain talous on korkeammille korkotasoille, koska hän uskoo, että ZIRP:n ja QE:n #Fed-politiikka ratkaisi vuoden 2008 finanssikriisin paljastamat ongelmat. Nämä politiikat vain pahensivat ongelmia, mutta lykkäsivät ja pahensivat seurauksia.

Miksi #Powell luottaa siihen, että hän voi kiristää politiikkaansa tarpeeksi alentaakseen #inflaation 8,5 prosentista 2 prosenttiin aiheuttamatta uutta finanssikriisiä? #Fedin helpon rahan ansiosta, joka loi inflaatioongelman, nykyinen velkakupla on paljon suurempi kuin vuonna 2008 puhjennut.

Whartonin Jeremy Siegel ei voisi olla väärässä uskoessaan, että #inflaatio ei ole nyt niin suuri ongelma kuin 1970-luvulla, koska #Fed on ollut liian löysä vasta kaksi vuotta. QE ja ZIRP alkoivat vuonna 2008. #Powellilla on ratkaistava paljon suurempi inflaatio-ongelma kuin Volckerilla!

CNBC aliarvioi aina #Bitcoinin viikonloppulaskua osakemarkkinoihin verrattuna, kuten @CNBC
ticker näyttää vain Bitcoinin laskun sunnuntain sulkemisesta eikä perjantaina kello 16 EDT, jolloin Yhdysvaltain osakemarkkinat suljettiin.

Mitä tapahtuu, jos osakkeet, joukkovelkakirjat ja kiinteistöt romahtavat aiheuttaen yhä suuremman talouskriisin ja #taantuman kuin vuonna 2008, mutta #inflaatio pysyy selvästi Fedin 2 prosentin tavoitteen yläpuolella? Antaako #Fed suurten pankkien kaatua tällä kertaa vai aikooko #Powell pelastaa ne?

Kaikki Twitter-uutiset:
https://twitter.com/PeterSchiff
 

BitCoin-kysely:
https://twitter.com/PeterSchiff/status/1564014975215181825

 

Kommentit