Yhdysvaltain demokraattien johtama hirmuvalta, joka "varasti" presidentinvaalit Trumpilta, nyt ja vasta edes... | Paul Craig Roberts

Demokraattien poliisivaltio määrää tyranniansa, kirjoittanut Paul Craig Roberts

Kirjoittaja Amnon Jakony, 13. elokuuta 2022

Tässä ovat näennäiset räikeän epäuskottavat syytteet nyt avaamattomassa etsintäluvalla:

Trumpia syytetään:

Vakoilulain rikkominen keräämällä, välittämällä ja menettämällä puolustustietoja sekä salaamalla, poistamalla tai silpomalla asiakirjoja, jotka johtuvat asiakirjojen ja raporttien virheellisestä käsittelystä.

Oikeudenkäytön estäminen tuhoamalla, muuttamalla tai väärentämällä liittovaltion tutkimuksiin ja konkurssiin liittyviä asiakirjoja. Jälkimmäinen näyttää olevan suunniteltu vetää liittovaltion sateenvarjon alle New Yorkin demokraattien pyrkimykset asettaa Trumpin syytteet, jotka liittyvät hänen yritystensä rahoittamiseen.

Kysy nyt itseltäsi, kuinka nämä syytteet saattoivat olla tiedossa ennen niiden asiakirjojen takavarikointia, jotka väitetysti ovat todisteita, asiakirjoja, joihin FBI:lla oli aiemmin pääsy, mutta jotka eivät olleet kiinnostuneita? Syytteiden tukemiseen tarvittavat asiakirjat väärennetään ja laitetaan takavarikoituihin laatikoihin.

Koska tyhmät Mitch McConnell-republikaanit antoivat demokraattien avoimesti varastaa viime vaalit peläten liian puolueellista mediaa tehdäkseen meteliä, demokraatit hallitsevat tällä hetkellä toimeenpanovaltaa ja sen armeijaa, poliisia ja syyttäjävirastoja, senaattia ja parlamenttia. , ja media toimii propagandaministeriönä presidentti Trumpin kehykselle. Olemme nyt todistamassa ja kokemassa rohkeaa avointa vallankaappausta yksipuoluevaltion luomiseksi. Demokraatit tarkoittavat "demokratialla" avoimia rajoja ja "Trumpin valitettavan" korvaamista kolmannen maailman maahanmuuttajilla.

Yhdysvaltain edustaja Marjorie Greene on esittänyt päätöslauselman, jossa vaaditaan yleissyyttäjän Merrick Garlandin viraltapanoa Yhdysvaltain presidentin avoimen ja räikeän asettamisen vuoksi.

Tukevatko republikaanit sitä? Epätodennäköistä. Heidän harhaluulonsa, että on olemassa oikeusvaltio, jonka tavoitteena on oikeudenmukaisuus, saa republikaanit sanomaan: "Luota järjestelmään."

https://www.rt.com/news/560754-us-impeachment-attorney-general/

Demokraattien 87 000 uuden IRS-agentin tarkoitus on rakentaa gestapo, joka häiritsee, Bleed Dryä ja vangitsee Trumpin kannattajia.

Demokraatit pyrkivät yhden puolueen valtioon, ja republikaanit ja amerikkalaiset ovat hitaita ymmärtämään, mikä heitä kohtaa.

https://www.theepochtimes.com/elon-musk-weighs-in-on-87000-new-irs-agents-with-ironic-message-to-democrats_4660063.html
(Uudelleenjulkaistu osoitteesta PaulCraigRoberts.org tekijän tai edustajan luvalla)

https://www.unz.com/proberts/the-democrat-police-state-imposes-its-tyranny/

 

Kommentit