Venäjän ja Syyrian joukot voittivat kansainvälisen terrorismin – Venäjän puolustusministeri - TASS


- Samaan aikaan Sergei Shoigu totesi, että useat USA:n johtamat liittoumat eivät ole onnistuneet kukistamaan kansainvälistä terrorismia.
 

Kiitos Heikki Sipilälle linkistä! Klikkaa tästä lisää uutisia Heikiltä.

KUBINKA /Moskovan alue/, 16. elokuuta. /TASS/--- Venäjän ja Syyrian joukot taistelevat menestyksekkäästi kansainvälistä terrorismia vastaan, sanoi Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu tiistaina tapaamisessa syyrialaisen kollegansa Ali Mahmud Abbasin kanssa Moskovan 10. kansainvälisen turvallisuuden konferenssin yhteydessä.
 

"Meille on erittäin tärkeää, että meillä vierailevat ystävämme, joiden kanssa emme vain taistele rinta rinnan, vaan myös kukistamme kansainvälisen terrorismin, mitä tuskin kukaan on viime aikoina kyennyt tekemään. Ainakin erilaiset USA- johtamat liittoumat eivät ole onnistuneet siinä, mutta teimme sen yhdessä Syyrian asevoimien kanssa", hän sanoi.
 

Shoigu onnitteli Abbasia Syyrian puolustusministeriön virkaan astumisesta huhtikuussa ja kiitti häntä osallistumisesta Army-2022 -foorumiin, kansainvälisiin armeijan kisoihin ja Moskovan kansainvälisen turvallisuuden konferenssiin.

TASS


Kommentit