Ulkomaankauppa | Venäläiset maanviljelijät vetoavat presidenttiin viljan vientitullin poistamiseksi | Interfax

17. elokuuta 2022 klo 13.27

MOSKOVA. 17. elokuuta (Interfax) - Venäjän maanviljelijöiden ja maatalousosuuskuntien AKKOR-yhdistyksen puheenjohtajisto on päättänyt vedota presidentti Vladimir Putiniin viljan vientitullin poistamiseksi.

"Tuotannon kasvutavoitteiden säilyttämiseksi pyydämme teitä helpottamaan laajamittaisen interventiokaupan käynnistämistä sekä viljakasvien vientitullin poistamista", vetoomuksessa mainitaan AKKORin lehdistötiedotteessa. , sanoi.

Tämä on välttämätöntä viljamarkkinoiden vallitsevan hintatilanteen vuoksi, liitto sanoi.

"Tämän päivän suurin viljelijöitä huolestuttava asia on vuoden 2022 sadon hintatilanne. Sadonkorjuutyöt ovat nyt aktiivisesti käynnissä, ja hyvää satoa odotetaan. Viljan hinnat ovat kuitenkin markkinoilla romahtaneet. Kustannusten merkittävän kasvun myötä nykyhinnat eivät kata tehtyjä menoja", AKKOR sanoi.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun maanviljelijät ottavat esiin kysymyksen vientitullien poistamisesta. Helmikuussa pidetyssä AKKORin 33. kongressissa yhdistyksen presidentti Vladimir Plotnikov sanoi, että jos tulli säilyy, "viljan tuotannosta tulee matalamarginaali ja menetämme viime vuosien progressiiviset voitot". "Vientitulli on poistettava", hän lisäsi.

#Maatalous #Valitus #Yritys #Tiedot #Duty #Maaviljelijät #Kansainvälinen #Ulkomaankauppa #Kauppa #Venäjä

https://interfax.com/newsroom/top-stories/82308/

Kommentit