Newsweek | Olemme kaukana kolmannesta maailmansodasta


En usko, että olemme nyt sodassa. Ja tämä on luultavasti ensimmäinen kerta, kun emme ole olleet sodassa pitkään aikaan. Otan vanhan koulukunnan määritelmän kuumasta sodasta, ja se tarkoittaa, että olet suoraan osallisena konfliktissa - että sinua on hyökätty tai hyökkäät jonkun muun kimppuun. Ymmärrän, että nämä ovat vaikeita aikoja, mutta en ole varma, onko meillä koskaan ollut aikaa Yhdysvaltain historiassa, joka ei ole ollut vaikeaa syystä tai toisesta. Meillä on myös aina ollut tällaisia ​​välityskonflikteja muiden maailmanvaltojen kanssa, oli kyseessä sitten Kiina tai Venäjä. Joten en tiedä, onko tällä kertaa erilainen. Luulen, että voisimme keskustella siitä, olemmeko jo olleet eräänlaisessa välityssodassa Venäjän kanssa, vaikka Syyriassa ja Lähi-idässä tapahtuikin.


Joten en näe tätä erona, vaikka ymmärrän Fieldsin väitteen, että tämä on vakavaa ja vaikuttaa meihin. Se vaikuttaa hintoihin, joita meillä on täällä Yhdysvalloissa. Enkä koskaan ota huomioon inflaatiota, koska minun piti vain maksaa viisi tuhatta vaimoni autosta, enkä usko, että sen korjaaminen olisi maksanut niin paljon; Mielestäni hinnat vain nousevat.

Mutta samalla, ja sanon tämän suolalla, taloutemme on yleisesti ottaen suhteellisen vahva. Ihmiset sanovat jatkuvasti, että meillä on taantuma. Luin Barronin ja siellä keskustellaan siitä, olemmeko lamassa. Mutta sanoisin, että taloudellisten lukujen perusteella emme ole siellä. Emme ole lähellä suurta lamaa, kuten näimme toisen maailmansodan aikana. En haluaisi tuoda julki, että olemme tällaisessa tuhoon ja synkässä tilanteessa. Tilanne on vaikea, mutta se on [osa] Yhdysvalloista olemista. Meillä on aina ollut se.

Dr. Jason Nichols on palkittu vanhempi luennoitsija Marylandin yliopiston College Parkin afroamerikkalaistutkimuksen osastolla ja oli Words Beats & Life: The Global Journal of Hip-Hop Culture -lehden pitkäaikainen päätoimittaja. Hän juontaa "Vince and Jason Save the Nation" -podcastia.

© 2022 NEWSWEEK DIGITAL LLC

Puhuja Jason Nichols, vanhempi luennoitsija Marylandin yliopiston College Parkin afroamerikkalaistutkimuksen osastolta
15.8.22 klo 16:32 EDT

Uutisjuttu on kevyesti muokattu transkriptio kommenteista, jotka Jason Nichols teki Newsweek-jakson aikana The Debate about World War 3:sta. Voit kuunnella podcastin täältä:

https://www.newsweek.com/we-are-far-ww3-opinion-1733811

 

Kommentit