Jim Rogers: Jos BitCoinista tulee Euroopan unioinin virallinen raha, voisin harkita ostamista | BitCoin-uutiset

Jim Rogers: BitCoin on pelkkää uhkapeliä, itse asiassa vain "rahapelityökalu", ei oikeaa rahaa.

Globaalien kryptovaluuttamarkkinoiden malli on muuttunut, ja voitot ovat nyt päätrendi. Bitcoinia, Ethereumia ja muita kryptovaluuttoja on ajanut kasvava pääomavirta. Voitot olivat pysähtyneet muutosten seurauksena markkinoiden vallitsevan laskutavan vuoksi. Näiden kolikoiden arvo nousee nousevan trendin kiihtyessä.Amerikkalainen sijoittaja totesi äskettäisessä haastattelussa, että hän ei olisi halukas ostamaan kryptovaluuttoja, riippumatta siitä, millä hinnalla ne voisivat käydä kauppaa tulevaisuudessa. Hän sanoi: "Ei, vastaus on ei."

Rogers näyttää kuitenkin jättävän mahdollisuuden tällaiseen sijoitukseen avoimeksi. Hän väittää, että jos Bitcoinista tulee Euroopan unionin virallinen raha, hän voisi harkita sen ostamista. Hän haluaa hallitusten tukevan kryptovaluuttoja.

Vaikka Rogers kutsuu Bitcoinia "hyväksi" spekuloinnissa, hän uskoo, että se lopulta epäonnistuu maksuvälineenä. Hän uskoo, että hallitukset säilyttävät hallinnan rahan tarjonnassa. Sijoittaja on toistanut miljardööri Ray Dalion ajatukset näillä huomautuksilla.

Mikä on Hänen näkemyksensä Bitcoinista?

Rogers ilmaisi surunsa Bitcoinin siirtämisestä eteenpäin, kun se myi vain dollareilla vuosikymmen sitten toukokuun haastattelussa. Jotkut uskoivat, että Soros rahaston hallinnointitiedot
toinen perustaja oli muuttanut mielensä. Rogers totesi juuri haastattelussa, että hänellä on edelleen erittäin alhainen mielipide Bitcoinista.

Sitä ennen hän väitti, että Bitcoin oli vain uhkapelityökalu eikä varsinaista rahaa. Hän ennusti, että johtavan kryptovaluutan hinta putoaa lopulta nollaan vuonna 2020, koska hallitukset kaikkialla maailmassa eivät antaisi sen selviytyä.

Ei vain Rogers, vaan myös muut tunnetut sijoittajat välttävät Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja, kuten ruttoa. warren buffett information, berkshire hathawayn toimitusjohtaja, tiedot, ilmoitti aiemmin tänä vuonna, ettei hän ostaisi jokaista käytössä olevaa Bitcoinia niinkin pienellä kuin 25 dollarilla.

#Bitcoin #Crypto #uutiset #Kryptovaluutta

https://coinpedia.org/opinion/sec-regulations-could-be-a-nightmare-for-the-crypto-space-mark-cuban/

Kommentit