Interfax | Yli 500 ulkomaista yritystä pääsee Venäjän karjamarkkinoille vuonna 2022

17. elokuuta 2022 klo 17.00

#Maatalous #Maatalousteollisuus #Elintarvike #Tuonti #Kansainvälinen #Ulkomaankauppa #Rosselkhoznadzor #VenäjäMOSKOVA. 17. elokuuta (Interfax) - Venäjän liittovaltion eläinlääkintä- ja kasvinsuojeluviranomainen (Rosselhoznadzor) on osana kotieläintuotteiden tuonnin monipuolistamista myöntänyt pääsyn kotimarkkinoille tai laajentanut toimintaansa kotimarkkinoille yli 500 ulkomaiselle yritykselle vuoden alusta, vahtikoira sanoi lausunnossaan.

Rosselkhoznadzor kertoi, että siitosmunien ja untuvikkojen toimittajien luettelossa oli 249 yritystä, mukaan lukien Turkista, Intiasta ja Valko-Venäjältä; lähes 50 maidontuottajaa, mukaan lukien Iranista, Kirgisiasta ja Valko-Venäjältä; sekä yli 100 kalatuotteita valmistavaa yritystä, mukaan lukien Argentiinasta, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista (UAE), Marokosta, Vietnamista ja Uzbekistanista.

Lisäksi 38 lihatuotteiden toimittajaa sallittiin tai laajennettiin, mukaan lukien Brasiliasta, Arabiemiirikunnista ja Valko-Venäjältä. Lisäksi 66 toimittajaa, mukaan lukien Brasiliasta, Turkista, Iranista ja Syyriasta, tuo rehuja ja rehun lisäaineita Venäjän markkinoille.

https://interfax.com/newsroom/top-stories/82317/

Kommentit