Gazprom aloittaa putkilinjan suunnittelun Venäjän Kaukoidästä Kiinaan | Interfax

31. elokuuta 2022 klo 14.25

MOSKOVA. 31. elokuuta (Interfax) - Gazprom alkaa suunnitella kaasuputkea Kiinaan Venäjän Kaukoidästä, Venäjän kaasujättiläisen toimitusjohtaja Aleksei Miller sanoi puhelinkonferenssissa öljy- ja kaasuteollisuuden työntekijöiden päivän kunniaksi.

"Itäisen ohjelman tavoitteena on tietysti vähäisessä määrin laajentaa vientimahdollisuuksiamme toimittaa kaasua Kiinan markkinoille. Tiedämme, että Kiinan markkinat ovat maailman dynaamisimmat markkinat, ja seuraavan 20 vuoden aikana ennusteiden mukaan kaasun kulutuksen kasvu Kiinassa on 40 % maailman kaasunkulutuksen kasvusta. Siksi olemme allekirjoittaneet toisen sopimuksen kaasutoimituksista Kiinaan. Tämä on "Kaukoidän" reitti. Työskentelemme jo suunnitteluspesifikaatioiden ja arvioiden kanssa tämä projekti", Miller sanoi.

"Ja tietysti on Sojuz Vostok -projekti, Mongolian läpi kulkeva runkokaasuputki, joka on jatkoa Power of Siberia 2 -runkokaasuputkelle", hän sanoi.

Käsittelystä on tulossa tällä hetkellä yritykselle tärkeä osa-alue. "Olemme toteuttamassa kahta tämän alan suurinta hanketta - Ust-Lugan tehdas ja Svobodnyin tehdas. Kuten tiedätte, Amurin kaasunkäsittelylaitos rakennetaan aikataulussa, ja projektin nykyinen rakennusvaihe on 86%. Pyrimme myös modernisoimaan jalostuslaitoksia muilla maan alueilla", Miller sanoi.

Gazprom ja China National Petroleum Corporation (CNPC) allekirjoittivat 3.2.2022 sopimuksen 10 miljardin kuutiometrin kaasun toimittamisesta vuodessa 25 vuoden ajan.

Kiinaan toimituksia varten on tarpeen rakentaa lyhyt, 25 km:n haara haara Kiinan rajaa pitkin kulkevasta Sahalin-Khabarovsk-Vladivostok-putkilinjasta. Tämä koostuu runkoputkilinjasta, kaasunmittausasemasta ja maakaasun käsittelylaitoksesta; ja mahdollisesti lisää kaasunkäsittely- ja kuivauslaitteita.

#Kemikaalit #Kiina #Yritys #Tieto #Energia #Kaasu #Gazprom #Kansainvälinen #Ulkomaankauppa #Metalli #Tavarat #Insinöörityö #Metallit #Mineraalit #Öljy #Kaasu - #Alavirtaus #toiminta #Venäjä

https://interfax.com/newsroom/top-stories/82721/

 

Kommentit

  1. Marinin +Haaviston henkilökohtainen, ideologinen suuntautuminen tuhosi Suomen(unohtamatta velmua Saulia)miksi tämän annettiin tapahtua?(Haavisto aienminki kunnostautunut,heistä ei ole poliitikoksi,pehmeitä ideologia edellä,ei koskaan oma maa).Montakohan Suomalaista suuryritystä muuttaa Kiinaan+eu alueelta,halvan kaasun takia.Länsimaiden aika ihmisten orjuuttajana,ruumiillisesti,itsenäisten valtioiden uhkailu pakotteilla,rahalla keinottelu on pian ohi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti