Edesmenneen presidentin Kim Dae-jungin vankilakirjoitukset paljastettiin | Donga

Etelä-Korea, 18. elokuuta 2022 (Donga) - Edesmenneen presidentti Kim Dae-jungin vankilakirjoitukset on lisäksi paljastettu. Kim Dae-jungin kirjasto Yonsei-yliopistossa on paljastanut Kim Dae-jungin vankilan kirjoitukset, jotka kirjoitettiin naulolla 22. heinäkuuta 1978 Soulin yliopistollisen sairaalan sairaalahuoneessa, johon hänet suljettiin. Tämä tuli sarjana edellisistä 19 vankilakirjoituksesta, jotka paljastettiin aiemmin.

Kirjeen vastaanottaja oli hänen vaimonsa, edesmennyt ensimmäinen nainen Lee Hee-ho. Edesmennyt presidentti kirjoitti Yushinin hallinnon valvonnan takana vaimolleen poliittisesta tilanteesta ja demokraattisen liikkeen strategioista. Hän kirjoitti: "Syksyn jälkeen poliittinen maisemamme käy läpi valtavan myllerryksen." Kirje sisälsi myös aviomiehen huolen vaimostaan ​​ja kirjoitti: "Olen huolissani terveydestäsi."

Edesmennyt presidentti Kim tutkittiin hänen osallisuudestaan ​​maaliskuun 1. päivän demokratiajulistukseen vuonna 1976, ja hänet suljettiin sairaalahuoneeseen. Hänen vaimonsa vieraili Kimin luona ja toi käärepaperin, johon Kim kirjoitti naulalla kirjeen. "Kirje oli jätetty pois joukosta ja se löydettiin myöhemmin tämän vuoden alussa", sanoi Kim Dae-jungin kirjaston virkamies. "Naulilla kirjoitettua vankilakirjettä on vaikea löytää sekä kotimaassa että ulkomailta."


Lähetetty elokuussa 18. 2022 07:58, päivitetty elokuussa 18. 2022 07:58. Donga, sunrise@donga.com .

https://www.donga.com/en/List/article/all/20220818/3579916/1

Kommentit