TASS lähtee kiertoradalle: Venäjän maailmankuulu uutistoimisto avaa pysyvän toimiston ISS:lle | TASS

Ensimmäinen TASS-kirjeenvaihtaja kiertoradalla on Venäjän sankari, kosmonautti Aleksandr Misurkin

MOSKOVA, 17. marraskuuta. /TASS/. Venäjän uutistoimisto TASS on ensimmäinen maailmanlaajuisista joukkotiedotusvälineistä, joka avaa pysyvän toimiston kansainväliselle avaruusasemalle. TASSin pääjohtaja Sergei Mihailov ja Roscosmosin toimitusjohtaja Dmitri Rogozin allekirjoittivat TASSin ja venäläisen avaruusyhtiö Roscosmosin yhteistyöpöytäkirjan yhteishankkeesta 17. marraskuuta.

Ensimmäinen TASS-kirjeenvaihtaja kiertoradalla on Venäjän sankari, kosmonautti Aleksandr Misurkin. Hänen tehtävänsä on raportoida avaruusaseman päivittäisistä rutiineista. Hänen raportit ovat viraston lukijakunnan saatavilla TASS-uutisresursseista ja hänen valokuva- ja videopanostuksestaan ​​ladataan viraston verkkosivuille ja virallisille sivuille sosiaalisessa mediassa.

Mihailov sanoi, että TASS pyrkii aina olemaan siellä, missä uutisia tapahtuu.

"Aiemmin rajoittuimme planeetallemme. TASS on läsnä kaikilla Venäjän alueilla ja yli 60 maassa. Tulevina vuosina niiden määrä kasvaa. Olemme katselleet ajatusta, että ulkoavaruus voi olla uutisten kohteena. laajeneminen, ja olen erittäin iloinen, että yhteistyö Roscosmos Corporationin kanssa on muotoutunut erittäin nopeasti ja harmonisesti", hän sanoi. "Meidän mielestämme on uskomaton kunnia pitää venäläisiä kosmonautteja kollegoinamme. Odotamme innolla uutisia ja upeita otoksia kiertoradalta."


TASS

https://tass.com/science/1362675

Kommentit