Yhdysvallat | Venäläiselle hakkerille 60 vuoden vankeus? | TASS


Oikeudenkäynnin asiakirjojen mukaan Vladimir Denaev, 38, oli kansainvälisen, tietoverkkorikollisten ryhmänjäsen, joka otti käyttöön troijalaiset ja Ransomware-sarja haittaohjelmat, jotka tunnetaan nimellä "Trictbot"

New York, 29. lokakuuta. / Tass /. Yhdysvaltain oikeusministeriö (DOJ) on esittänyt Korean tasavallasta luovutetun venäläisen kansallisen nimen väitetystä roolistaan ​​CyberCriminal-organisaatiossa. Hän on Vladimir Dunaev, 38, Venäjän Yakutskin aluelta kotisiin, DOJ sanoi lausunto torstaina.

Oikeusasiakirjojen mukaan Vladimir Dunaev, 38, oli kansainvälisen, Cybercriminal-organisaation jäsen, joka otti käyttöön tietokonepankki Troijan ja Ransomware-sarjan haittaohjelmat, jotka tunnetaan nimellä "Trictbot", lausunto sanoi.

"Jos hän tuomitaan kaikista syytteistä, Dunaev joutuu 60 vuoden vankeusrangaistuksen enimmäismäärään", DOJ totesi.

-Tuomioistuinasiakirjojen mukaan Trickbot haittaohjelmat on suunniteltu kaappaamaan verkkopankkipalvelun kirjautumisoikeuksia ja kerää muita henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien luottokortin numerot, sähköpostit, salasanat, syntymäpäivät, sosiaaliturvatunnukset ja osoitteet tartunnan saaneilla tietokoneilla käyttämällä web-injektointeja ja KeyTroke Logging.

Ryhmä oli väitetysti mukana yli 2 miljoonan dollarin varastamisessa Korean tasavallan mukaan. Maan syyttäjänvirasto pidätti Venäjän kansallisen sen jälkeen, kun se sai Yhdysvaltain oikeusministeriön virallisen luovuttamispyynnön 25. toukokuuta. Sanoulin tuomioistuin hyväksyi pyynnön 2. syyskuuta, kun taas Tasavallan oikeusministeri allekirjoitti luovuttamisjärjestyksen syyskuun lopulla.

TASS

Kommentit