Stagflaatio vai varsinainen konkurssi, Peter veikkaa konkurssin puolesta | Peter Schiff, EuroPacific Capital


VILLI MENO MARKKINOILLA.

Todellisesti valtiovarainministeri Yennenin kommentti mahdollisesta tulevasta lamasta oli hänen työtehtävänsä mukainen, eli rauhoitella markkinoita. Lama jo rauhoittaa sijoittajien mieltä? Kaikki kuluneet puhki töissä?

YHDYSVALLAT -::- #Öljy yli 79 dollarissa valuutan menetettyä arvoa, ensimmäisen kerran 7 vuoteen,... ja sama juttu, yllätävää, miten puuvillan hinta on noussut jopa 60% viime vuodesta, ja on kymmenen vuoden huipussa.

Pian 1970 -luvun stagflaatio näyttää vanhoilta hyviltä päiviltä!

AIEMMIN #öljy :n hinta sulkeutui 80 dollarin tynnyrihinnassa, ​​ja kauppaa käytiin 79 dollarin yläpuolella ensimmäistä kertaa 7 vuoteen. Mutta jos katsot kaaviota, tämä siirto on vasta alussa. Parabolinen siirto korkeammalle ei todennäköisesti käynnisty ennen kuin otamme 150 dollaria tynnyriltä. Se voi tapahtua heti vuonna 2022.


Oletko nähnyt puuvillan hinnan viime aikoina? Se on noussut vielä 4% tänään ja 60% viime vuodesta. Hinta on nyt kymmenen vuoden huipulla. Mutta vuonna 2008 ennätyksellisen korkean hinnan rikkomiseksi hintojen on vielä kaksinkertaistettava täältä. Se voisi tapahtua helposti vuonna 2022. Aika varastaa alusvaatteet.


Miten VALTIOVARAINMINISTERIN Yellenin myöntö siitä, että Yhdysvaltain hallitus johtaa maailman suurinta Ponzi -järjestelmää, herättää luottamusta velkojamme kohtaan? Kerro lainanantajille, että ellemme voi lainata lisää rahaa, #oletuksemme siitä, mitä jo olmme velkaa, aiheuttavat valtiovarainministeriön ja dollarin pulan.


#Demokraatit väittävät, että on elintärkeää, että #velkakatto nostetaan ja taloudellinen armageddon syntyy, jos näin ei ole. Mutta vaikka heillä on valta nostaa kattoa yksin, he uhkaavat olla tekemättä sitä, elleivät #republikaanit tasavaltalaiset tarjoa poliittista suojaa äänestämällä korottaakseen sitäkin.

Jos kuluttajien mielestä #inflaatio on huono nyt, odota, kunnes dollari alkaa laskea ja kuluttajahintojen nousu kiihtyy. Elokuun kauppataseen alijäämä nousi yllättäen uuteen kaikkien aikojen ennätykseen, 73,3 miljardiin dollariin, mikä osoittaa, että dollarin merkittävä lasku on liioiteltua.

#DonaldTrump varoittaa, että tämän päivän pelottava #inflaatio pahenee paljon ja tuhoaa pian maan. Hänen pitäisi tietää, koska hänellä oli rooli autettaessa #Fedia luomaan se. Hän lisäsi valtion menoja ja alensi veroja ja vaati sitten #Fed -tulosta lisää rahaa velan ansaitsemiseksi!

Bullardin myöntämä, että korkeampi #inflaatio on täällä pysyäkseen, on jyrkässä ristiriidassa Powellin julkisen sitoumuksen kanssa käyttää #Fedin työkaluja inflaation varmistamiseksi keskimäärin 2%. Olen aina sanonut, että Powell bluffaa. Koska Bullard näytti meille Powellin kortit, on aika siirtyä all-in #kulta :an!

Bank of St.Louis Federal Reserve Pres. Jim Bullard sanoi juuri, että #inflaatio ei ehkä laske takaisin 2 prosenttiin ja että meillä on enemmän inflaatiota kuin olemme tottuneet jonkin aikaa. Tämä tunnustus on törkeä vähättely. Pian 1970 -luvun stagflaatio näyttää vanhoilta hyviltä päiviltä!

Ranskan hallitus haluaa luoda kilven, joka suojaa kuluttajia kaasun ja sähkön hintojen nousulta. Se siirtää korkeammat kustannukset veronmaksajille. Mutta jos tämä ei anna korkeampien hintojen rajoittaa kysyntää, tämä harhaanjohtava yritys nostaa hinnat vieläkin korkeammalle.

Hitaasti pyrkiessään pumppaamaan #Bitcoinia ja rauhoittamaan suurimpia mainostajiaan @CNBC toistaa jatkuvasti @chamath -leikettä naurettava väite, että Bitcoin on jo korvannut #kullan. Toivottavasti Bitcoinin lopullisen kaatumisen jälkeen todellinen talousuutisten verkko korvaa CNBC: n.

Huolimatta myynnin laskusta, GM ilmoitti, että keskimääräiset myyntihinnat nousivat 47 467 dollariin, mikä on 20% enemmän kuin viime vuonna. Se on kymmenen kertaa Fedin virallinen 2% #inflaatiotavoite. Jos hinnat nousevat vielä 20% tänä vuonna, keskimääräinen uusi GM -auto maksaa sinulle takaisin 57 000 dollaria. Kiitos #Fed.

Syyskuu UMich Consumer Sentiment osoittaa, että pitkän aikavälin #inflaatio -odotukset nousevat odottamatta 3 prosenttiin, mikä on korkein vuosikymmeneen. Powell väitti, että #Fed käyttäisi työkalujaan varmistaakseen, että inflaatio -odotukset pysyvät hyvin ankkuroituina 2 prosenttiin. Ankkurit veteen. Työkalut lukittu mökin suojaan!

Peter Schiff / Twitter.


https://twitter.com/PeterSchiff/

 

Kommentit