Skynet tullut tietoiseksi? Internet käytänössä hajosi palapelin palasiksi eilen. | uutisvinkki Heikki Sipilä ja Russia Today, lähteet.

 
RT

"Kuka rikkoi Internetin ?!" Suuret sähkökatkot osuivat Bank of America:an, Southwest Airlines:iin, Zoom:iin, Snapchat:iin ja muihin,... Näin FB -onnettomuuden jälkeen.

Monet maailman suurimmista sovelluksista ja verkkosivustoista, myös pankeille ja lentoyhtiöille, kohtasivat sähkökatkoja muutaman tunnin sisällä, mikä herätti paniikkia netin käyttäjien keskuudessa, koska kaikki kysyvät kuka "rikkoi" Internetin.

Vaikka häiriöt koskivat monia suosittuja sosiaalisen median alustoja - muun muassa Twitter, Reddit, Facebook, Instagram ja SnapChat -, muillakin merkittävämmillä laitoksilla oli maanantaina suuria teknisiä ongelmia, kuten Bank of America, Southwest Airlines, ammattimainen verkostoitumissivusto LinkedIn ja kryptovaluuttapörssi Coinbase, kaikki katkosseurannan DownDetectorin mukaan.


Seuranta-verkkosivusto totesi, että Facebookin ongelmat merkitsivät "suurinta katkoksia, joita olemme koskaan nähneet DownDetectorilla" ja yli "10,6 miljoonaa ongelmaraporttia eri puolilta maailmaa", mutta alusta sekä Facebookin omistama sivusto Instagram, näyttävät palaavan eloon sen jälkeen, kun he ovat olleet alas noin kuusi tuntia.


Downdetector

@downdetector

Facebookin käyttökatko jatkuu ja siitä on tullut suurin katkos, jonka olemme koskaan nähneet Downdetectorilla, yli 10,6 miljoonaa ongelmaraporttia eri puolilta maailmaa. Katso viimeisimmät tiedot tästä äskettäin päivitetystä viestistä.


Pikaviestisovellukset, kuten Zoom ja Telegram, sekä Gmail-maailman eniten liikennöityjen sähköpostipalvelujen joukossa-kerrottiin myös joutuneen Internet-laajenemiseen. Kaikkien kolmen käyttö on lisääntynyt merkittävästi Covid-19-pandemian keskellä, mikä on saanut monet yritykset siirtymään etätyöhön. Maanantain häiriöt aiheuttivat varmasti päänsärkyä lukemattomille ammattilaisille, jotka yrittivät työskennellä kotona, ja jopa joutuivat vaatimaan tietää "kuka rikkoi Internetin".


fi Valkoinen

@morningmoneyben

Odota nyt myös Outlook -sähköposti ei toimi? Kuka rikkoi Internetin tänään?


$ U € FR@N.

@agapevessel

Kuka helvetti rikkoi Internetin tänään?

#12 tuntia ilman Internetiä

2.39 · 5. lokakuuta 2021


Muut käyttäjät tarjosivat uusia teorioita siitä, mikä saattoi aiheuttaa häiriöt, aina laajasta tietoverkkohyökkäyksestä, salaisesta CIA -operaatiosta tavalliseen syntipukkiin - "venäläisiin".


Ilmestys Valmis

@IH12963

Vastauksena käyttäjille @Tonny_rossy ja @downdetector

Se on CIA -dude ...

02.25 · 5. lokakuuta 2021

@downdetector

·

4. lokakuuta 2021

Käyttäjäraportit osoittavat, että Bank of Americalla on ollut ongelmia kello 16.56 EDT jälkeen. http://downdetector.com/status/bank-of-america/

 RT, jos sinulla on myös ongelmia #BankofAmericadown

Dom

@KauppalehtiFi


On edelleen epäselvää, mikä aiheutti maanantaina laajat sähkökatkot, vaikka Facebookin työntekijä, joka kieltäytyi nimeämästä, kertoi NBC: lle, että yhtiöllä oli DNS [verkkotunnusjärjestelmä] -ongelma viitaten puhelinluettelon kaltaiseen järjestelmään, jota käytettiin yksittäisten henkilöiden etsimiseen verkkosivustoja. Työntekijä lisäsi, että "tällä hetkellä ei ole syytä epäillä mitään haitallista", mutta katkos vaikutti kuitenkin "melkein kaikkeen" Facebookissa ennen kuin ongelma ratkaistiin myöhemmin maanantai -iltana. Kuuden tunnin käyttökatko maksoi alustalle viileä 6 miljardia dollaria.


Danny Martinez

@D_Mart83

Facebook, Instagram, WhatsApp, koko joukko muita sosiaalisen median alustoja ja nyt Bank of America ovat saaneet järjestelmät kaatumaan ...


Eikö Skynet tullut näin tietoiseksi?


#vitsi #vain ystävällinen huijaus

2:05 · 5. lokakuuta 2021

 

 

 

Noh esimerkiksi, ... Raamattu ei ole tiedättävästi vielä "kaatunut" - odotetaan innolla lisäuutisia?

Kirjakauppaan jos Google kaatuu tänään, lähde heti, tuhlaan loput rahat,... - Liiankin yleistä.

 


Kommentit