Putin osallistuu G20-huippukokoukseen 30. - 31. lokakuuta - Kreml

Kremlin tiedottaja sanoi, että Putin osallistuu G20-huippukokoukseen verkossa 30. ja 31. lokakuuta

Vastatessaan kysymykseen, aikooko Putin puhua YK:n osapuolten 26. ilmastonmuutoskonferenssissa (COP26) Glasgow'ssa, Dmitri Peskov huomautti, että on liian aikaista puhua siitä.


MOSKOVA, 26. lokakuuta. / TASS /. Venäjän presidentti Vladimir Putin osallistuu verkossa vuoden 2021 G20-huippukokoukseen Roomassa, joka järjestetään 30. ja 31. lokakuuta, Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov sanoi tiistaina.
Vladimir Putin, Venäjän presidentti.

"Tämä olisi lauantai ja sunnuntai", Kremlin tiedottaja totesi kommentoiessaan tämän huippukokouksen presidentinvaalien päivämääriä. "Mutta en ole vielä valmis puhumaan tarkoista aikatauluista, ajoituksesta keskustellaan", Peskov huomautti.

Vastatessaan kysymykseen, aikooko Putin puhua YK:n osapuolten 26. ilmastokokouksessa (COP26) Glasgow'ssa, tiedottaja huomautti, että siitä on liian aikaista puhua. "Työstämme sitä edelleen", Peskov sanoi. Hän ei myöskään täsmentänyt aiheita, joita Putin saattaisi käsitellä puheessaan.

Vuoden 2021 G20-huippukokous pidetään Roomassa 30.-31. lokakuuta. Peskov totesi aiemmin, että Putinin osallistumisen yksityiskohdista keskustellaan videolinkin kautta.

TASS

https://tass.com/politics/1354205

Kommentit