PUOLUEELLISTA! Britannian suosituimmassa aamiasshow'ssa tykitettiin pääministeri Boris Johnsonia vastaan | Daily And Sunday Express

66 valitusta Boris Johnsonin vokaalisesta vastavyörystä...

Viestintävirasto, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan lähetys-, televiestintä- ja postin sääntelyelin, on paljastanut vastaanottaneensa 66 valitusta katsojilta, jotka katsovat tätä jaksoa.

Hyvää huomenta Britannia: Boris Johnson ei ole esiintynyt aamiaisshow'ssa 4 vuoteen.

GMB -vastaisku: Alastair Campbell osui Ofcomin valituksiin Borisin pahoinpitelystä

Hyvää huomenta BRITAIN -juontaja Alastair Campbell on viime aikoina kohdannut valtavia vastaiskuja ja Ofcom -valituksia hallituksen "puolueellisten" näkemysten jälkeen.

Äskettäinen Good Morning Britain -jakso on herättänyt 66 Ofcom -valitusta sen jälkeen, kun juontaja Alastair Campbellin uskottiin olevan ”puolueellisia” näkemyksiä hallitusta vastaan. Campbellin kommentit tulivat sen jälkeen, kun pääministeri Boris Johnson vältti jälleen haastattelun aamuaamiaisessa.

On kulunut yli neljä vuotta, täsmälleen 1563 päivää siitä, kun pääministeri esiintyi viimeksi ITV -ohjelmassa, koska hän väitti piiloutuneensa näyttelystä.

5. lokakuuta Ranvir Singh raportoi konservatiivipuolueen konferenssista eikä voinut puhua Johnsonille, koska hän vältti häntä...

ITV näytti videon Johnsonista, joka käveli konferenssin läpi samalla kun avustajat merkitsivät häntä, kun Singh huusi: "Pääministeri!"

Johnson vilkaisi katseensa ja Singh huusi jälleen: "Hyvää huomenta, Britannia haluaisi sinut ohjelmaan!"

BORIS JOHNSON kertoi hänelle, kuinka kauan hänen viimeisestä esiintymisestään oli kulunut, mutta juontaja jätti huomiotta kaikki pääministerin ponnistelut ja jatkoi valitustansa...

Esittelijät Campbell ja Susanna Reid olivat järkyttyneitä pääministerin käytöksestä, minkä vuoksi Campbell kutsui häntä "pelkuriksi"!

Hän selitti: ”1 563 päivää. Tarkoitan, katso, et saa käyttää c-sanaa tässä ohjelmassa, mutta kaveri on pelkuri. Ja hän on charlatan. "

Reid katsoi järkyttyneenä, mitä hänen esittelijänsä oli sanonut ennen kuin hän kääntyi, ja kysyi, hyväksyikö hän hänen lausuntonsa.

Viestintävirasto, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan lähetys-, televiestintä- ja postin sääntelyelin, on paljastanut vastaanottaneensa 66 valitusta katsojilta, jotka katsovat tätä jaksoa.

Daily And Sunday Express


Kommentit