Forbes | Hupsista, puolustusministeriö Pentagon "hukkasi" noin 21 000 miljardia dollaria rahaa - missä rahat ovat nyt?

 


LUE ALKUPERÄINEN FORBESin JUTTU - KLIKKAA.

VALTAVA VUOTO JULKI.

YHDYSVALLAT - 21 biljoonaa hukassa. Pidätkö Yhdysvaltain Fedistä, keskuspankki Federal Reservestä? Varo vähän sitten Finanssiministeriötä, Setä Samuli ei tiedä itsekään mihin sen 21 000 miljardia meni...

21 BILJOONAA dollaria Pentagonin taloustoimia "ei voitu jäljittää, dokumentoida tai selittää". 21 biljoonaa dollaria Pentagonin kirjanpitovirheissä. Medicare for All maksaa ~ 32 dollaria.

Tämä tarkoittaa sitä, että Pentagon olisi voinut rahoittaa 66 % Medicare for All -rahoituksesta. Ja tämä ennen vakuutusmaksuja. Tämä kommentti kiinnitti lukuisten tiedotusvälineiden, kuten New York Timesin ja Washington Postin, huomion, jossa keskityttiin tosiasioiden tarkistamiseen. 

Lähes yleismaailmallinen arvio oli, että Ocasio-Cortezin kommentti oli harhaanjohtava-21 biljoonan dollarin laskuttamattomat tapahtumat eivät heijasta todellisia luvattomia menoja. On kuitenkin yksi erittäin tärkeä asia, jonka lähes kaikki jättävät huomiotta.

Pyrkimyksistämme ja Dave Lindorffin pyrkimyksistä huolimatta hallituksemme ei ole jakanut mitään perustietoja tai tietoja ei -kumuloitavien tapahtumien luonteesta. Esimerkiksi sekä Mark Skidmore että Dave Lindorff ovat toistuvasti pyytäneet päävalvontavirastoa (OIG) toimittamaan lisäyksen OIG: n vuonna 2016 julkaisemaan raporttiin, joka osoitti, että armeijalla oli 6,5 biljoonaa dollaria ei -kumuloitavissa tapahtumissa. Tyypillisesti laskuttamattomat tapahtumat ovat vain pieni osa hyväksytyistä menoista. Kuinka 122 miljardin dollarin armeijan rahoitusselvitys voisi tuottaa laskuttamattomia muutoksia, jotka olisivat 54 kertaa sallittuja menoja?

Tarkemmin sanoen sekä Skidmore että Lindorff pyysivät OIG: tä antamaan yksityiskohtaisempia tietoja 170 tapahtuman luonteesta, jotka tuottivat 2,1 biljoonaa dollaria ei -kumuloitavissa tapahtumissa (katso OIG -raportin sivu 6). Miksi armeija tekisi niin suuria vääriä lukuja, kuten Lindorff ja hänen lähteensä väittävät? Ja silti on vaikea kuvitella, että niin valtavat summat voisivat virrata armeijan rahoitusselvitykseen ja/tai ulos luvattomalla tavalla. On mahdotonta varmistaa ilman suurempaa avoimuutta.

Olemme johdonmukaisesti väittäneet, että voidakseen määritellä, mitä nämä tapahtumat oletettavasti edellyttävät, tarvitaan pääsy taustalla oleviin tietoihin. Silti OIG on kieltäytynyt antamasta mitään lisätietoja, vaikka FOIA -pyyntö. Ilman todistusasiakirjoja meidän kaikkien on päätettävä, luotammeko vai ei, että viranomaiset jakavat tarkkoja tietoja. Jollakin tasolla meidän kaikkien on toimittava jonkinasteisen uskon taustalla, mutta tässä yhteydessä on syytä epäillä. Kuten osoitimme viimeisessä artikkelissamme, DOD: n valvoja David Norquist piilotti selvästi kriittiset tiedot kongressiedustajalta Walter Jonesilta, mikä teki hänen todistuksensa harhaanjohtavaksi. Yleisön luottamuksen palauttamiseksi tarvitaan suurempaa avoimuutta. Sen sijaan meitä estetään pääsemästä muihin tietoihin. Itse asiassa viimeisin OIG -raportti on täysin muokattu!

Maineikas FORBES-bisnesjournali.

https://www.forbes.com/sites/kotlikoff/2019/01/09/holding-u-s-treasuries-beware-uncle-sam-cant-account-for-21-trillion/?sh=2c8ee8fb7644

https://peoplesworld.org/article/21-trillion-for-20-years-of-war-but-no-money-for-human-infrastructure/Kommentit