Navalnyin säätiö jo ääriliike, pitäisikö äärifeministit ja varsinkin "ääri- lapsettomat liikkeet" julistaa sellaisiksi? | RT.COMVenäjän virkamies ehdottaa, että hallituksen pitäisi tunnistaa LGBT, radikaali feminismi ja lapsettomat liikkeet ääriliikkeiksi

Venäjän tulisi laajentaa ääriliikkeiden luetteloaan, jotta se sisältäisi radikaalin feminismin ja LGBT: n kaltaisia ​​liikkeitä suojellakseen lapsia vahingoittavalta materiaalilta, maan mediasäännöstön korkea virkamies on ehdottanut.

Puhuessaan vanhempainhuoneen kokouksessa, johon osallistui yli 200 parlamentin edustajaa, Andrey Tsyganov kehotti hallitusta auttamaan lainvalvontaa sisällyttämällä joukon ”ideologioita” ääriliikkeiden luetteloon.

Kirjoittaja: Jonny Tickle

Tsyganov on Roskomnadzor -komission johtaja lasten tuhoavalta sisällöltä.

”Meidän on laajennettava lainvalvojien oikeuksia. Olemme toistuvasti ehdottaneet tätä. Kaikenlaiset nämä ideologiat - LGBT, radikaali feminismi, karvaiset, lapsettomat - olisi ehdottomasti tunnustettava ääriliikkeiksi, jotta voimme avata lainvalvojiemme kädet ”, Tsyganov sanoi.

Nykytilanteessa Venäjän ääriliikkeiden listalla on muun muassa Taliban ja Al-Qaida sekä vangittu oppositiohahmo Aleksei Navalnyin korruptionvastainen säätiö (FBK).

Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun virkamiehet ovat tavoitelleet sosiaalisesti liberaaleja liikkeitä, Tsyganov on ensimmäinen, joka ehdottaa, että lapsettoman liikkeen kaltaiset ääriliikkeet leimaavat.

Maan hallitseva puolue Yhtenäinen Venäjä on myös säännöllisesti ehdottanut rajoituksia liikkeille, jotka se näkee perinteisten arvojen vastaisiksi. Aiemmin tänä vuonna ryhmän kansanedustajat ehdottivat "biseksuaalisuuden ja polyamorian propagandan" kieltämistä keinona lisätä maan syntyvyyttä.


https://www.rt.com/russia/536243-lgbt-feminism-childfree-russia/

Kommentit