MSN News | Israel iski Syyrian ilmatorjuntaa, ja sotilaallista ilmatilan valvontaa vastaan Homsin maakunnassa | Sana

MSN, Sana, Syyria | Kuolleita raportoitiin Israelin ilmaiskun jälkeen Syyrian Homsin maakunnassa, . . Israelin ilmaiskussa Keski-Syyriassa on kuollut yksi syyrialainen sotilas ja kolme Irania tukevaa taistelijaa, kertoo Englannin Yhdistyneen kuningaskunnan sotatarkkailijoiden tietolähde.

(29 minuuttia sitten (Sana, MSN News-lähteet) Syyrian valtion uutistoimisto SANA oli aiemmin lainannut sotilaallista lähdettä sanomalla, että keskiviikon hyökkäys Palmsran kaupungin lähellä Homsin maakunnassa tappoi sotilaan ja haavoitti kolmea muuta.

Kohteena ilmavalvonta, ilmatorjunta . .

"Noin kello 23.34 (20:34 GMT) Israelin vihollinen teki ilmahyökkäyksen ... Palmyran alueella kohdenen viestintätornin ja useisiin sen läheisyydessä oleviin paikkoihin", lähde kertoi SANAlle.

Isossa-Britanniassa toimiva tarkkailijaryhmä Syrian Observatory for Human Rights sanoi, että isku kohdistui useisiin iranilaisiin asemiin, muun muassa viestintätorniin, lähellä T4-lentotukikohtaa Palmyrasta itään.

Tarkkailijoiden mukaan israelilaiset hävittäjät lensi Irakin ja Syyrian ja Jordanian välisen kolmion yli hyökkäyksen aikana.

Se kertoi, että iskussa kuoli yksi syyrialainen sotilas ja kolme Irania tukevaa taistelijaa, mutta heidän kansalaisuutensa ei ollut heti selvää.

Tarkkailijoiden mukaan Syyrian ilmavoimat sieppaavat useita muita israelilaisia ​​ohjuksia.

Seitsemän muuta ihmistä, mukaan lukien kolme Syyrian sotilasta, haavoittui.

Tapaus sattui päiviä sen jälkeen, kun Syyrian valtion tiedotusvälineet ilmoittivat, että Syyrian ilmatorjunta siepasi Israelin ohjushyökkäyksen Homsin maaseudun yläpuolella, haavoittamalla kuusi Syyrian sotilasta ja aiheuttamalla aineellisia vahinkoja.

Tarkkailijat raportoivat, että hyökkäyksessä kuoli kaksi iranilaista kannattajaa...

Ja SANAn mukaan kuusi sotilasta haavoittui onnettomuudessa.

Syyrian sisällissodan puhkeamisen jälkeen vuonna 2011 Israel on rutiininomaisesti tehnyt ilmaiskuja Syyrian sisällä, lähinnä Syyrian hallituksen joukkoja, sekä Iranin ja Libanonin Hizbollah -joukkoja liittoutuneina Damaskoksen hallintoon.

Israelin armeija harvoin tunnustaa yksittäisiä iskuja, mutta on toistuvasti sanonut, että se ei salli Syyrian tulla linnoitukseksi vihollisviholliselleen Iranille.

https://www.msn.com/en-au/news/world/deaths-reported-after-israeli-airstrike-in-syrias-homs-province/ar-AAPuzhH

Kommentit