Latinalainen Amerikka kaipaa venäläistä ilmapuolustusteknologiaa | Jari Tuominen, TASS

Venäjän federaation sotilas- ja teknisen yhteistyön apulaisjohtajan Anatolinen Punchukin mukaan, Latinalaisen Amerikan maat ovat erityisen kiinnostuneita helikoptereista ja taistelukoneista

Lima, lokakuu 30. / Tass /. Venäjän ilma-alusjärjestelmät, panssaroidut ajoneuvot ja ilma-alukset ovat Latinalaisen Amerikan maissa korkeassa kysynnässä, sotilas- ja teknisen yhteistyön apulaisjohtaja Anatolinen Punchuk kertoi.

SITDEF 2021:n kansainvälisen asenäyttelyn sivussa. "Nykyään lähes koko venäläisten laitteiden valikoima on korkeassa kysynnässä alueen maissa. Ilma-alukset, ilmapuolustusjärjestelmät ja panssaroidut ajoneuvot ovat erityisen suosittuja", hän huomautti. Punchukin mukaan Latinalaisen Amerikan maat ovat erityisen kiinnostuneita helikoptereista ja taistelukoneista.

"Latinalaisen Amerikan kumppanimme osoittavat kiinnostusta MIG-35- ja SU-30-taistelija-suihkukoneista, YAK-130-lentokoulutuskappaleeseen, Mi-171SH, MI-17V-5 ja MI-35-helikoptereista. Lisäksi lyhyet ja keskisuuret Alue Ilmansuojelujärjestelmät ovat myös alueella on kysyntää, "ilmoitettu virallinen virallinen. Venäläiset miehittämättömät vehiclet sekä keinot torjua DRONEJA, ovat myös suosittuja Latinalaisessa Amerikassa, Punchuk lisäsi.

TASS

https://tass.com/defense/1355915

Kommentit