Lännen MÄRKÄ UNI: Venäjä "romahtaa" kuin Neuvostoliitto, duuman puheenjohtaja varoittaa | TASS

YHDISTÄJÄÄ TARVITAAN. Se ei ollut Gorbatshov. 

Duuman puhuja varoittaa populismista politiikassa, joka aiheutti Neuvostoliiton romahtamisen


Vjatšeslav Volodinin mukaan vuonna 1991 Neuvostoliiton johtajat "istuivat juhlapyhinä", kun taas "Neuvostoliiton kommunistisen puolueen puolueen byrokratia rikkoi ihanteitaan, jos puolueideologiaa voidaan kutsua niin, petti maan ja sen kansalaiset"


Moskova, 18. elokuuta/TASS/. Neuvostoliiton hajoaminen oli tragedia, joka johtui eliitin pettämisestä, populismista ja maan johtajan Mihail Gorbatšovin heikkoudesta, Venäjän duuman puhemies Vjatšeslav Volodin sanoi keskiviikkona.


Monien puolueiden olemassaolo ja kilpailu Venäjän poliittisella alalla eivät anna tämän skenaarion toistaa, hän sanoi. "On aika tunnustaa, että demagoogia ja populismi ovat tuhoisia. Vuosina 1991 ja 1917 näimme eliitin pettävän ihmisten ja valtion edut", Volodin kirjoitti Telegram -kanavallaan.


Puhujan mukaan vuonna 1991 Neuvostoliiton johtajat "istuivat juhlapyhinä", kun taas "Neuvostoliiton kommunistisen puolueen puolueen byrokratia rikkoi ihanteitaan, jos puolueideologiaa voidaan kutsua niin, petti maan ja sen kansalaiset" .


"Gorbatšovin heikkous poliitikkona, hänen kyvyttömyytensä olla maan todellinen johtaja oli osansa Neuvostoliiton romahtamisessa. Hän ei onnistunut yhdistämään poliittisia voimia maalle vaikeana aikana ja turvaamaan valtiota," Volodin sanoi.


TASS

https://tass.com/politics/1327371

Kommentit