Ke Ruiwen: "Jatka kamppailua ja unelman rakentamista", China Telecomin johtajan vuoden 2021:n kiinalaisen uudenvuodenpuhe | The Paper


China Telecomin johtajan vuoden 2021 kiinalainen uudenvuodenpuhe

https://m.thepaper.cn/baijiahao_11320298

Media: Viestintätiedotusuutiset 2021-02-11 08:04

Jatka kamppailua ja unelman rakentamista

Kevätjuhlan kunniaksi haluan ilmaista China Telecom Group Co., Ltd.:n puolesta puolueen kaikille tasoille komiteoiden ja ministeriöiden, asiakkaille, kumppaneille, tiedotusvälineille, sijoittajille ja muille ihmisille kaikilta elämänaloilta. jotka välittävät, tukevat ja auttavat China Telecomin kehitystä Sydämelliset kiitokset ja onnea uudelle vuodelle! Kaikille China Telecomin työntekijöille ja heidän perheilleen sekä tovereille, jotka pitävät kiinni tehtävistään lomakauden aikana, välitän vilpittömät terveiset ja siunaukseni uudelle vuodelle!

Mennyt vuosi 2020 oli äärimmäisen poikkeuksellinen: vuosisadan epidemia kietoutui vuosisadan muutoksiin, ja vakavia haasteita ja suuria vaikeuksia esiintyi rinnakkain. Suuren kokeen edessä tietoliikennehenkilöt olivat yhtä vahvoja kuin alussa ja siirtyivät eteenpäin. He vaati ottamaan oppaakseen Xi Jinpingin ajatukset Kiinan sosialismista ja uuden aikakauden kiinalaisista piirteistä. Plan” tuli onnistuneeseen päätökseen, mikä loi uuden tilanteen yrityksen laadukkaalle kehitykselle, ja punageenin periytymistä ja kantamista jatkettiin.

Epidemian vastaisen taistelun etulinjassa, köyhyyden lievittämisen ja digitaalisen talousmuutoksen aallon päätaistelukentällä, on vankkumattomia telealan ihmisiä, jotka työskentelevät väsymättä. Hyödynnämme pilviverkkointegraation etuja, ja historian vahvin "pilvivalvoja" esitteli Huoshenshanin ja Leishenshanin sairaaloiden rakentamisen kohtaukset reaaliajassa; vahvistimme epidemioiden ehkäisyä ja hallintaa koskevaa viestintälinjaa ja "lämpimän kevään toimintaa" tukimme voimakkaasti työn ja tuotannon ja koulun uudelleen aloittamista; kuulimme köyhyydestä Kohtaamme vaikeimman tehtävän, teemme parhaamme auttaaksemme "4+2" köyhyyttä vähentäviä maakuntia ja yrityksen 1438 avustuskylää kaikilla tasoilla päästä eroon köyhyydestä; toteutamme aktiivisesti verkkotehostrategiaa, palvelemme digitaalista muutosta sekä rakennamme ja jaamme yhdessä maailman ensimmäisen suuren kaupallisen 5G SA:n Verkko- ja kyberturvallisuuden hallinto- ja turvallisuusvalmiuksia on parannettu kattavasti; puolustamme mallityöntekijöitä, pyrimme olemaan mallityöntekijät, edistävät mallityön henkeä, työhenkeä ja ammattitaitoa sekä pyrkivät olemaan uuden aikakauden taistelijoita 27 työntekijää voitti kansallisen mallityöntekijän kunnianimen vuonna 2020 .

Kaikkien vaikeuksien ja esteiden jälkeen saavutuksia on vaikea saavuttaa. Kunnioittakaamme tänään jokaista työntekijää ja kannustamme niitä, jotka pyrkivät aloittamaan uudelleen!

Kiina keskittyy "14. viisivuotissuunnitelmaan" ja odottaa uutta suunnitelmaa. Kiina lähtee uudelle matkalle rakentaakseen sosialistista modernia maata kaikin puolin. China Telecom suunnittelee tieteellisesti ja toteuttaa täysin pilvipalvelun. -digitaalinen konversiostrategia, antaa voimaa tuhansille toimialoille, edistää korkealaatuista kehitystä ja tyydyttää ihmisiä.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Kiinan kommunistisen puolueen perustamisesta ja "14. viisivuotissuunnitelman" ensimmäistä vuotta. Sadan vuoden matka on ollut upea, ja vuosisadan sydän on vahvistunut ajan myötä. Tämä vuosi on myös China Telecomille ratkaiseva vuosi pilvistä digitaaliseksi muuntamisstrategian täysimääräiseen täytäntöönpanoon ja uuden tilanteen luomiseen. Noudatamme alkuperäistä tehtävää rakentaa verkkovirta ja digitaalinen Kiina ja ylläpitää kyberturvallisuutta, ymmärtää tarkasti uusi kehitysvaihe, toteuttaa perusteellisesti uusi kehityskonsepti, nopeuttaa uuden kehitysmallin rakentamista, johtaa puolueen rakentamista, säilyttää eheys , innovaatioita, edelläkävijöitä ja päivityksiä, ottaa vastuuta toteutuksesta ja pyrkiä saavuttamaan Yrityksen laadukas kehittäminen on hyvä alku "14. viisivuotissuunnitelman" kehittämiselle.

Kiinalaiset pojat ja tyttäret jatkavat kamppailua rakentaakseen unelman nuorennuksesta, ja Red Telecom ei unohda alkuperäisiä pyrkimyksiään ja lähtee uudelle matkalle. Yhdistykäämme tiiviimmin puolueen keskuskomitean ympärille, toveri Xi Jinpingin ytimenä, perimme punaisen geenin, pysykää ihmislähtöisessä lähestymistavassa ja ottakaamme rohkeasti uusia tehtäviä ja esitelkää uusia tekoja matkalla saavuttaaksemme suuren nuorentumisen. Kiinan kansakunta ja tervetuloa Kiinaan erinomaisilla saavutuksilla: Kommunistisen puolueen perustamisen 100 -vuotisjuhla.

Toivotan teille kaikille hyvää kiinalaista uutta vuotta!

Puoluesihteeri ja China Telecom Group Co., Ltd: n puheenjohtaja

Ke Ruiwen

Alkuperäinen nimi: "China Telecom Chairman's 2021 New Year Message"
Ke Ruiwen
Kommentit