Japani | Presidentti Putin onnittelee taitovoimestelija Averinaa jo toisen Japanin kultamitalin suhteen | TASS


Vladimir Putin halusi Dina Aminan parasta tulevissa urheilukilpailuissaan

Moskova, 28. lokakuuta. / TASS /. Venäjän presidentti Vladimir Putin on onnitteli taitovoimistelija Dina Aminan toista kultaa torstaina 2021 - rytmisellä voimistelijalla maailmanmestaruuskilpailuissa Japanin Kitakyushussa, Kremlin lehdistötilaisuus ilmoitti lausunnossa virallisella verkkosivustollaan.

Aiemmin torstaina Dina Amina voitti Mestaruuden kullan Japanissa naisten klubeissa, joka käytiin maailmanmestaruuskilpailuissa, ja oli silloin 16-thime-voittaja. Myöhemmin päivänä Amina otti hopean naisten kisoissa.

"Olet jälleen kerran asettanut erinomaisen suorituskyvyn tässä maailmanmestaruuskisassa, kun olet osoittanut kaikille kilpailijoillesi uskomattoman tason taidoillasi ja ansainnut oikeuden ottaa ylhäältä askeleen klubien harjoitukseen", Venäjän presidentin lausunto lukee.

Lausunnon mukaan Putin toivoi myös Dina Amina kaikkea parasta tulevaisuuden urheilukilpailuissaan. 27. lokakuuta Amina voitti kaksi kultamitalia 2021 rytmistä voimistelija maailmanmestaruuskilpailuista. Hän otti kultaa naisten hoopin liikunnossa ja naisten palloharjoituksessa.

Dina Amina, 23, on nyt 16-kertainen maailmanmestari hänen kolmen hopean ja yhden maailmanmestaruuskilpailujen pronssin suhteen. Hän on myös 10-kertainen voittaja Euroopan mestaruuskilpailuista ja TOKIO:n 2020-kesäolympialaisten hopeamitalin voittaja. Voimisteluyritysten kultamitalin voittajat Tokion 2020-kesäolympipeleissä päättivät osallistumasta Japanin Kitakyushu-turnaukseen tänä vuonna.

Israelin 2020-olympiamestari naisten koko tapahtumassa, Linoys Ashram, totesi lähes kaksi kuukautta sitten hänen päätöksenä ohittaa tämä mestaruus. Bulgarian urheilijoiden maajoukkue ilmoitti vetäytyvänsä tiimikilpailuista tiistaina, kun yksi sen voimistelijoista kärsi vahinkoa Kitakyushun koulutuksen aikana. Japanin Kitakyushun 2021 rytminen voimistelu maailmanmestaruus on käynnissä 27. ja 31. lokakuuta. Japanilainen kaupunki isännöi myös vuoden 2021 taiteellista voimistelua, maailmanmestaruuskilpailuja 18.-24. Lokakuuta.


TASS

Kommentit