Facebookin sopimus paholaisen kanssa. KUMMISETÄ VALTION Facebookin valtaus. Pian valmis. Pohjois-Koreaa ei epäillä. | Medium.com


Kun Uutiset julistetaan ilmeiseksi propagandaksi, enemmän ihmisiä kuin koskaan kääntyy sosiaalisen median puoleen saadakseen asiaankuuluvia uutisia ja tapahtumia ilman ylimääräistä puoluepyrkimystä tai suoraa kattavuutta. 

Sosiaalinen media on nyt taistelukenttä sydämille ja mielille Amerikassa, kun otetaan huomioon perinteisten uutiskanavien jatkuvasti kasvava merkityksettömyys...

 

"Tänään on päivä ystäväni puhua Facebook-salaliitosta!" 

Deep State [Godfather State] ottaa pikavauhtia loput Facebookista haltuunsa - ja näin on saavuttanut työnsä viimeisen vaiheensa.

Olen ajatellut jatkaa alkuperäisen Deep State Facebookin haltuunottamiseni seuraamista. Jos et ole lukenut sitä, tee se, sillä tämä jatkuu siitä, mihin jäimme, vain 4 vuotta myöhemmin.

Olin jo jonkin aikaa seurannut syötettä, feediä. Tarkoitan, että paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun kirjoitin alun perin ensimmäisen erän 3 vuotta sitten, ja tiesin, että jatko -osa on jo myöhässä. Mutta tänään, tänään on päivä ystäväni!


Tänään Facebook oli poissa suurimman osan päivästä. Jotain mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut. Se maksoi yritykselle miljoonia dollareita ja vahingoitti monia yrityksiä, jotka käyttävät alustaa toimintaansa.


Facebookin ikimuistoisimman maanantain lisäksi CBS-uutissa oli eilen "ilmiantaja" asiakirjoineen, jotka osoittavat, että Facebook ei toimi tarpeeksi sensuurin areenalla…. Kyllä hän meni sinne. Osoittautuu, että tämä ilmiantaja on demokraatti. Kansallinen posti-julkaisu kaivoi kuitit todistamaan senkin. 

Ilmiantaja on lahjoittanut demokraateille 36 kertaa tuhansia dollareita ja käy ilmi, että hän työskenteli myös aiemmin… ..GOOGLE! Jopa kapteeni ilmeinen voi nähdä, mitä tämä on, vaikka katsoo lasin väärästä päästä.


Palaamme molempiin tarinoihin myöhemmin, kun kutomme sen takaisin isompaan tarinaan. Vuonna 2016 näin ongelman. Vuonna 2018 kirjoitin siitä. Ongelma oli syvässä osavaltiossa ja kuinka amerikkalaiset pystyivät ensimmäistä kertaa kiertämään tiedotusvälineiden ohjaamia kertomuksia ja pääsemään loogiseen johtopäätökseen siitä, kenen pitäisi johtaa maata, ja kääntämään sitten tämän tiedon tietoiseksi äänestykseksi. Jos media ja tiedustelupalvelu olisi onnistunut, eläisimme Hillary Clintonsin toista kautta.


Kuvittele, jos vuonna 2016 Iso Tekki olisi kyennyt vaimentamaan Wikileaksin DNC -sähköpostiviestit samalla tarkkuudella ja menestyksellä kuin he saivat Hunter Bidenin kannettavan tarinan vuoden 2020 vaaleissa. He vannoivat vuonna 2016, ettei tule enää "lokakuun yllätyksiä", ja he tarkoittivat sitä. Molemmilla vuotoilla oli potentiaalia presidenttikampanjan säiliöksi, mutta vain yhden annettiin onnistua ja tavoittaa laaja yleisö ja saada kansallista esitystä.


Joten miksi suuri tekniikka ei tehnyt Hillarylle sitä, mitä he tekivät Bidenille vuonna 2020? Yksinkertaisesti sanottuna, se ei ollut heidän tehtävänsä tuolloin. Mutta ajat muuttuvat ja kipeät häviäjät, jotka syyttivät Facebookia ja Venäjää epäonnistumisistaan, ovat nyt Facebookin hallinnassa ja manipuloivat toimintaansa kuin mestari sen nukelle.


Facebookia ja Twitteriä on vedetty kongressin, presidentin ja muiden poliitikkojen eteen ympäri maailmaa kuin he olivat koskaan kuvitelleet.

Osoittautuu, että kun sinulla on 2 miljardin+ ihmisen alusta, he puhuvat asioista. Kuvittele sitä? Ja väistämättä osa tästä keskustelusta pyörii politiikan ympärillä. Aivan kuten se tapahtuu vedenjäähdyttimen ympärillä työssä- "Hei, ketä aiot äänestää?" "Arvatkaa mitä olen kuullut niin ja niin ehdokkaista niin ja näin virkaan" ja niin edelleen.


Demokraattien on hyvä keksiä väärennettyjä asiakirjoja ja välittää ne tiedotusvälineille ja FBI: lle, mutta ihmiset, jotka puhuvat verkossa politiikasta, tarvitsevat erotuomaria. Ja mikä olisikaan parempi tuomari kuin keskustellut poliitikot? Näetkö ristiriidan täällä? Kuvittele nyt, että olet Mark Zuckerberg. Sinua on halveksittu ja sinun on pakko antaa yhä enemmän hallitusten paikkoja demokraattien toimijoille jopa sen takia, mitä et voi hallita ja mikä oli ennen normaalia elämää ja politiikkaa. 

Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että syvältä Zuckerberg pahoittelee osallistumistaan ​​demokraattien ja vaalien kanssa. Hän haluaa ansaita rahaa kaikilta, jotka käyttävät Facebookia, joten kieltäminen ja tyytymättömän luokan luominen tietystä poliittisesta raitasta ei ole kannattavaa. Mutta ei myöskään kiusaa ihmisiä, joilla on joukkovalvonta ja haasteet.

Demokraattien vastaus vuoden 2016 menetykseen oli syyttää Venäjää ja Facebookia. Facebook salli keskustelut ja materiaalin jakamisen, joka oli totta, mutta ei laitonta, mutta vahingoitti Clintonin kampanjaa kuolettavasti. Zuckerbergin tulos oli käden käänne ja vakuutus avusta seuraavien vaalien vahvistamisessa. ”Riippumattomat” faktantarkistimet asennettiin, ja koska Zuckerbergillä oli nyt oma intressinsä tehdä vuoden 2020 vaalituloksesta vastakohta vuodelle 2016, hän laittoi 500 MILJOONAA DOLLARIA perustaakseen pudotuslaatikoita ja palkatakseen aktivistiarmeijan auttamaan ”äänestämään” ”Bidenille swing -osavaltioissa.

Nyt vuonna 2021 lähes 2022 on selvää, että media on vaarassa. Ja se ei ole enää vain vasemmistolaista mediaa, se on myös oikeanpuoleinen linnake FOX News. En mene niiden laskun yksityiskohtiin, mutta sanotaan vain, että verho luiskahti vuonna 2020 ja he ovat nyt uppoava alus.

Kun Uutiset julistetaan ilmeiseksi propagandaksi, enemmän ihmisiä kuin koskaan kääntyy sosiaalisen median puoleen saadakseen asiaankuuluvia uutisia ja tapahtumia ilman ylimääräistä puoluepyrkimystä tai suoraa kattavuutta. Sosiaalinen media on nyt taistelukenttä sydämille ja mielille Amerikassa, kun otetaan huomioon perinteisten uutiskanavien jatkuvasti kasvava merkityksettömyys.

Näemme, kuinka demokraattien tiedotusvälineiden aseistaminen on tärkeä työkalu heidän tuhoamisvälineissään. Näimme sen erikoisneuvos Durhamin äskettäisissä syytteissä, joissa demokraattien tahrantakone kaivoi väärää likaa ja pakotti tiedotusvälineet julkaisemaan sen antamaan sille legitiimiyden ilmaistakseen samalla FBI: n tutkittavaksi. Facebook on ja pitää mediaa aseistettuna sitä vastaan, kun se poistuu rivistä.

Kirjoitin viimeisessä kappaleessa Cambridge Analytica -skandaalista, joka oli tuolloin "murtumassa" Facebookista. Se oli vahvistamatonta roskaa, joka tehtiin FB -osakkeiden tankkaamiseen ja paniikin herättämiseen Facebookin kyvyssä hallita ja käsitellä käyttäjätietoja. Nopeasti eteenpäin kolme vuotta ja Zuckin vaalien jälkeen meillä on nyt "ilmiantaja".

Lyhyesti sanottuna väärinkäytösten paljastaja jätti yrityksen ja otti mukanaan asiakirjoja, jotka osoittivat, että Facebook ei toimi tarpeeksi eikä ole hyvä sensuroimaan riittävästi "väärää tietoa". Älä välitä siitä, että he ovat keskeyttäneet ja kieltäytyneet palauttamasta presidentti Trumps -tiliä…. Ilmiantaja "tuntuu" siltä, ​​että Facebook voi tehdä enemmän, mutta ei ole halukas tekemään niin. Hän suhtautuu taisteluun väärää tietoa vastaan ​​vakavasti, koska hän menetti läheisen ystävänsä ”disinformaatioon”. Hänen vastauksensa on, että hallituksen on otettava Facebookin sensuuriyksikkö ja oletettavasti kaikki muut sosiaalisen median alustat.

Ja luultavasti tulevat. Facebookin ja Instagramin sulkeminen maailmanlaajuisesti yhdeksi päiväksi oli sosiaalisen median jättiläisen ennätys. Yksi, joka oli selkeä uhka tiedustelupalveluilta CBS -ilmiantajatarinan jälkeisenä yönä. Luuletko, että Mark sai vihjeen? Jälleen, aivan kuten ensimmäinen julkaisemani teos, he osuivat häneen siellä, missä se satuttaa eniten, lompakossa.

Yksi valoisa piste tässä kaikessa on se, että presidentti Trump ei ottanut karkotustaan ​​ja sensuuriaan kevyesti ja on haastanut asian oikeuteen. Hän ymmärtää, että tämä on sananvapausongelma eikä sitä voi hallita kourallinen teknisiä oligarkeja. Viimeaikaiset paljastukset osoittavat, että Facebook ja Twitter ovat luoneet takahuoneen poliitikkoille ja heidän käsin valituille lakkeilleen, mikä vapauttaa heidät muiden käyttäjien sensuurialgoritmeista ja heillä on mahdollisuus merkitä ja raportoida viestejä, sivuja ja yksittäisiä tilejä, joita he pitävät loukkaavaa tai haitallista kertomukselle, jota he yrittävät myydä. Ajattele Fauci -sähköpostiviestejä Mark Zuckerbergin ja seuraavan c19 -aiheisten viestien sensuurin välillä.

Presidentti Trumpin oikeusjutun keskeinen teesi on, että teknologiayritykset ovat hallituksen jatkoa (ajattele PBS) eikä niitä ole suojattu osion 203 nojalla. Paljastukset osoittavat selvästi, että Trump on tältä osin oikeassa, ja sosiaalisen median jättiläiset, jotka hiljensivät hänet, tekivät sen hallituksen virkamiesten pyynnöstä eikä minkään alustan sääntöjen rikkomisen vuoksi.

Lopettaakseni seurannan, joka on kestänyt 3 vuotta, muutama asia on tässä vaiheessa kristallinkirkas. Sosiaalinen media on muuttunut poliittisen tiedon keskustelun ja levittämisen pääkohteeksi. Syvävaltio on huomioinut ja he ovat ottaneet vallan. Oikeusjutut, kuten presidentti Trump on tuonut mukanaan, ja elinkelpoinen kilpailu, kuten GETTR, ovat tie eteenpäin.

Minulla oli aika paha olo Markin puolesta, mutta sitten hän auttoi varastamaan vaalit, eikä minulla ole katumusta hänen nykyisestä tilanteestaan demokraattisen Tukholman oireyhtymän uhrina. Hän teki sopimuksen paholaisen kanssa ajattelemalla, että hän voisi suosia currya ja olla matkalla. Näin ei ollut, eikä olisi koskaan tapahtunut, koska hänen luomansa alusta voisi tehdä tai rikkoa ehdokkaita ja käsitys siitä, että hän ei tehnyt tarpeeksi pelastaakseen Hillaryn vuonna 2016. vaalit ja minulla ei ole katumusta hänen nykyisestä tilanteestaan demokraattisen Tukholman oireyhtymän uhrina. Hän teki sopimuksen paholaisen kanssa ajattelemalla, että hän voisi suosia currya ja olla matkalla. Näin ei ollut, eikä olisi koskaan ollutkaan, kun hänen luomansa alusta voisi tehdä tai rikkoa ehdokkaita ja käsitys siitä, että hän ei tehnyt tarpeeksi pelastaakseen Hillaryn vuonna 2016.

 

RE: Deep State, Donald J. Trump, Uutinen: Medium.com

 

Lue täältä lisää:

https://link.medium.com/1l7CdQwV5jb.

https://medium.com/@bluedini59/the-deep-state-take-over-of-facebook-long-in-the-making-has-reached-its-final-stage-6f5388a3ba80

Kommentit