DONALD TRUMP luo oman mediaryhmän ja sosiaalisen verkoston - lausunto | TASS


  • Trump Media and Technology Group avaa TRUTH Social -verkoston pian

NEW YORK, 21. lokakuuta. / TASS /. Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump on ilmoittanut käynnistävänsä Trump Media and Technology -ryhmän, joka johtaa oman sosiaalisen verkostonsa nimeltä "TRUTH Social" kehittämistä, poliitikon puolesta julkaistun lehdistötiedotteen mukaan.

Mediayrityksen tehtävänä on "luoda kilpailija liberaalille mediakonsortiolle ja taistella Piilaakson" Big Tech "-yhtiöitä vastaan, jotka ovat käyttäneet yksipuolista voimaansa vaientaakseen vastakkaiset äänet Amerikassa", lausunnossa sanotaan. TMTG avaa TRUTH Social -verkoston pian.

TMTG tulee julkiseksi sulautuessaan Digital World Acquisition Groupiin, joka on jo listattu Nasdaqin pörssissä. Sosiaalisen verkoston sovellus on puolestaan ​​ennakkotilattavissa App Storesta. Beta -testauksen odotetaan alkavan marraskuussa 2021, ja käynnistämisen on määrä tapahtua vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

"Loin TRUTH Socialin ja TMTG: n Big Techin tyranniaa vastaan. Elämme maailmassa, jossa Talebanilla (Venäjällä laittomasti) on valtava läsnäolo Twitterissä, mutta suosikki Yhdysvaltain presidenttisi on vaiennettu", Trump sanoi.

Yhdysvaltain presidenttikautensa viimeisten viikkojen aikana Trumpia kiellettiin kirjoittamasta Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa. Tämä tapahtui pian sen jälkeen, 6. tammikuuta, Trumpin kannattajat yrittivät estää viime vuoden 3. marraskuuta pidettyjen presidentinvaalien tulosten hyväksymisen Yhdysvaltain kongressissa. Joe Biden voitti Donald Trumpin vuoden 2020 äänestyksissä.


Kommentit