Valtava lama tulossa, dollari paisuu ennennäkemättömästi, kulta ainoa pakotie : Peter Schiff kirjoittaa


Peter Schiff sanoo, että kulta räjähtää ja dollari paisuu, kun markkinat ymmärtävät, että Fed on pelkkä karjuva susi rahan kiristämisen suhteen.

Yhdysvaltain keskuspankki päätti uuden kokouksen tekemättä muutoksia sen nykyiseen poikkeukselliseen, löysään inflaatiopolitiikkaan. Mutta keskuspankki vihjasi, että se saattaa alkaa supistaa määrällistä keventämisohjelmaansa "pian".

Se riitti markkinoille. He odottavat edelleen, että Fed kiristää rahapolitiikkaa ja torjuu kiihtyvää inflaatiota. Kulta myytiin FOMC:n lausunnon ilmestymisen jälkeen ja laski noin 10 dollaria.

Kultamarkkinat ovat taistelleet näitä vastatuulia vastaan ​​kuukausia. Aina kun Fed vihjaa kiristämiseen, kulta myydään. Aina kun inflaatioluvut tulevat kuumiksi, kulta myydään. Tässä ei ole järkeä. Miksi sijoittajat myyvät inflaatiosuojaa inflaatiokauden aikana? Koska he rehellisesti ajattelevat, että keskuspankki pystyy ja tulee lakaisemaan inflaation ja torjumaan sitä menestyksekkäästi.

Mutta kuten olemme toistuvasti sanoneet, Fed ei voi kiristää tässä talousympäristössä. RT Boom Bustin haastattelussa Peter Schiff sanoi, että vaikka Fed alkaa supistua, se lopulta kääntää kurssin ja laajentaa QE: tä.

Se tietää, että tämän kuplatalouden ainoa perusta on Fedin helppo rahapolitiikka. Ja en usko, että heillä on todellisia suunnitelmia kaventaa. Ja vaikka he vain teeskentelisivät prosessin aloittamalla sen, he eivät koskaan suorita sitä loppuun, koska pian sen jälkeen, kun he ovat aloittaneet kartion, jälleen kerran, jos he edes aloittavat, heidän on käännettävä prosessi. Koska viime kädessä Fed Fed aikoo laajentaa QE-ohjelmaa ja alkaa ostaa tulevaisuudessa paljon enemmän valtionkassaa ja kiinnitysvakuudellisia arvopapereita kuin nyt. ”

Syyskuun Fed -kokouksen jälkeisen podcastinsa aikana Peter sanoi, että jossain vaiheessa markkinat väsyvät tähän peliin.

He ovat kyllästyneitä poikaan, joka itkee susia uudestaan ​​ja uudestaan, ja susi ei koskaan ilmesty. Jossain vaiheessa markkinat tulevat selvittämään tämän, ymmärtämään Fedin ahdingon ja sitten se iskee tuulettimeen. ”

Peter sanoi, että silloin näet kullamarkkinoiden räjähtävän ja dollarin romahtavan.

Mutta et voi odottaa, että se tapahtuu. Sinun on oltava paikalla ennen kuin kaikki heräävät - tai eivät edes kaikki - vain huomattava osa niistä, jotka nukkuvat juuri nyt herätäkseen. Siinä kaikki mitä tarvitaan. Ei kaikki. Vain tarpeeksi suuri vähemmistö selvittääkseen sen, ja siinä kaikki. "

Kulta on itse asiassa pysynyt paremmin kiristävän keskustelun aikana kuin aiemmin. Keskiviikon pudotuksesta huolimatta keltainen metalli oli edelleen viikolla.

Mitä tulee dollariin, maanantaina suuren osakemarkkinoiden myynnin aikana greenback nousi kaiken kaikkiaan, mutta se laski perinteisiin turvasatamavaluuttoihin, mukaan lukien Japanin jeni ja Sveitsin frangi. Se oli myös alas kultaa vastaan. Siitä huolimatta monet valtavirran kommentaattorit väittivät dollarin olevan vahva, mikä osoitti, että se on edelleen turvapaikka. Mutta se ei ole totta.

Dollari heikkeni Sveitsin frangia ja jeniä vastaan. Eikö se tarkoita sitä, että useammat ihmiset ostivat Sveitsin frankeja ja jeniä dollarin sijaan? Ja myös kulta nousi dollaria vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset ostivat kultaa eivätkä dollaria. Joten luulen, että valuuttamarkkinoiden ja kullamarkkinoiden toiminta ei todellakaan osoita, että dollari säilyttää turvasatamansa. Se on enemmän todisteita siitä, että se menettää asemansa, koska yhä useammat ihmiset pitävät Japanin jeniä, Sveitsin frangia ja kultaa dollarista parempana. ”

SchiffGold 23. syyskuuta 2021

https://schiffgold.com/commentary/peter-schiff-gold-will-explode-the-dollar-will-implode-when-the-markets-figure-this-out/

Kommentit