USAn keskuspankin salamahyökkäys suoneen: Hauskaa perjantaina: Toivon, että minulla olisi tämä supervoima! | PETER SCHIFF24. syyskuuta 2021 kirjoittanut Michael Maharrey

Eikö olisi hienoa, jos voisit vain puhua ja sanasi muuttaisivat todellisuutta?

Se nostaisi sinut supersankari-asemaan-tai supersankariksi riippuen siitä, oletko valmis käyttämään voimasi hyvään tai pahaan.

Tiedätkö, on tosielämän henkilö, jolla ainakin näyttää olevan tämä supervoima.

Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell.

Ajattele sitä. Tämä jätkä nousee ja pitää puheen ja koko osakemarkkinat liikkuvat...

Joukkovelkakirjamarkkinat vastaavat. Kulta myydään tai peruuttaa pois Fedin puheenjohtajan lausunnoista riippuen. Powellin neuvottelut ja koko talouden suunta muuttuvat tai ainakin antavat vaikutelman muutoksesta. Powell on kuin EF Hutton - kun hän puhuu, ihmiset kuuntelevat! (Jos olet liian nuori tähän viittaukseen, katso tämä.)

Se on melkein huvittavaa. Fedillä oli kokous tällä viikolla. Se ei oikeastaan ​​tehnyt mitään. Käytäntö on täsmälleen sama kuin viime viikolla. Mutta markkinat liikkuivat kaikkien Fedin sananlaskujen perusteella - erityisesti Powellilta. On vielä hauskempaa, kun jäsennät sanat ja huomaat, että Fed ei edes sano mitään asiallista.

Harkitse tätä pientä summaa FOMC -lausunnosta.

"Jos edistyminen jatkuu laajalti odotetulla tavalla, komitea katsoo, että omaisuuden hankintavauhdin maltillisuus saattaa pian olla perusteltua."

Mitä tuo edes tarkoittaa?

Jotenkin valtavirta sai sanasta "salaisuus alkaa varmasti joulukuussa". Se ei tietenkään sano sitä. Siinä sanotaan, että kapeneminen voi olla pian perusteltua. Tämä tarkoittaa myös sitä, että se ei ehkä pian ole perusteltua. Ja pian voi olla milloin tahansa huomisesta vuosiin, riippuen aikajanasta, jota käytät.

Ja mitä omaisuuden ostamisen "maltillisuus" todella tarkoittaa? Alennetaanko he QE: tä 10 miljardilla? 20 miljardia? Kuusikymmentäseitsemän senttiä? Ja kuinka kauan heillä menee nollan saavuttamiseen? Powel on sanonut, että kapenevuus on "asteittaista" - toinen sana, jolla ei ole kiinteää määritelmää.

Meillä ei ole aavistustakaan tästä. Tarkoitan, että lauseessa ei ole kirjaimellisesti todellista tietoa.

Mutta Powellilla on supervoimansa, joten anna mennä! Jotkut ihmiset kutsuvat tätä "avoimen suun operaatioiksi". Powell avaa suunsa ja siitä tulee rahapolitiikka. Mutta minun on ajateltava, että tämä ei voi kestää ikuisesti. Tarkoitan, että lopulta talous voittaa aina, eikö?

Kun olemme aiheessa; kun kuulen ihmisten huutavan "Yhdysvaltojen rajoittamattomilta vapailta markkinoilta", minun täytyy vain nauraa. Sinulla ei ole vapaita markkinoita, kun poliittisesti sidoksissa olevien pankkiirien ryhmä hallitsee rahaa - kun korkoja manipuloidaan ja kiinteät.

Nämä eivät ole vapaita markkinoita.

Joka tapauksessa, se riittää minulle sanoiksi tälle päivälle. Sanoissani ei ole aivan sama lyönti kuin Powellilla, joten käytän niitä säästeliäästi.

Hauskaa perjantaina [FUN ON FRIDAY] on viikoittainen SchiffGold -ominaisuus. Kaivan esiin joitain jalometalleihin liittyviä muurien ulkopuolisia tarinoita (mutta löyhästi) ja jaan ne kanssanne-kielellä, joka on tiukasti poskessa. Esitetyt mielipiteet ovat omiani. Ne ovat 100% oikein - mutta eivät välttämättä kenenkään muun täällä jakamia - mukaan lukien Peter Schiff. Napsauta tätä lukeaksesi muita tämän sarjan postauksia.

https://schiffgold.com/fun-on-friday/fun-on-friday-i-wish-i-had-this-superpower/

Kommentit