SPACE.com | Olemmeko ulkoavaruudesta? Ajassa matkustavat ihmiset saattavat ohjata UFOja, kirja väittää


Äskettäinen kirja väittää, että vieraiden "vieraiden" vierailussa,... kulkevat suuret etäisyydet voivat olla pikemminkin ajasta kuin avaruudesta.

Kirjoittanut Leonard David 20. tammikuuta 2020

Tuntemattomat lentävät esineet (UFO) ovat kiinnittäneet yleisön huomion vuosikymmenten aikana. Koska eksoplaneettojen havaitseminen on lisääntymässä, miksi et ottaisi huomioon, että tähtihyppyvierailijat kaukaa saattavat surista ystävällisen taivaamme läpi ottamalla tähtienvälisen rampin maan päälle?

Toisaalta voisimmeko ne, jotka ohjaavat lentäviä ufoja, olla ihmisiä - tulevia jälkeläisiämme, jotka ovat hallinneet ajan ja avaruuden maiseman? Ehkä nämä kertomukset ihmisistä, jotka ovat joutuneet kosketuksiin outojen olentojen kanssa, edustavat kaukaisia ​​ihmisen jälkeläisiämme, jotka palaavat tulevaisuudesta tutkimaan meitä heidän,... ja omassa evoluutiossamme.

Ajatus siitä, että me olisimme ne avaruudessa, on testattu aiemmin. Mutta äskettäin julkaistu kirja "Identified Flying Objects: A Multidisciplinary Scientific Approach to the UFO Phenomenon" (Masters Creative LLC, 2019) tarkastelee tätä mahdollisuutta uudestaan ​​ja tarjoaa ajatuksia herättäviä ehdotuksia.


SPACE.COM tiedejulkaisu.

https://www.space.com/aliens-time-traveling-humans-ufo-hypothesis.html

Kommentit