PETER SCHIFF | Peli päättyy? Selkeä viesti velkojille, että Yhdysvallat ei koskaan tule maksamaan laskujaan.

"Poista rekvisiitta ja koko korttitalo romahtaa..."

Dollari-kupla puhkeaa ja kullan hinta räjähtää ...

Jotkut pelkurit kongressissa haluavat antaa valtiovarainministeriön viranomaisille ​​luvan nostaa #velankatto:a poistamalla koko katto tehokkaasti. Kumoa se ja tee siitä virallinen. Lähetä selkeä viesti velkojille, että Yhdysvallat ei koskaan tule maksamaan laskujaan ja odottaa itse asiassa mieluimmin #hyperinflaatio:ta.

Vaikka rokotteet (kts. #koronavirus) ovat sopivia kaikissa olosuhteissa, rokotuspäätös on jätettävä yksilölle. Ei ole koskaan asianmukaista, että hallitus pakottaa yksilöt alistamaan oikeutensa yleisen edun vuoksi. Yksilön oikeudet ovat vapauden perusta.

#Velkakatto :: Korottamatta jättäminen ei estä Yhdysvaltoja maksamasta laskujaan. Menoja voidaan leikata tai veroja korottaa laskujemme maksamiseen tarvittavan rahan keräämiseksi. Velkakaton nostaminen sallii Yhdysvaltain hallituksen vain mennä syvemmälle velkaan sen sijaan, että maksaisi laskujaan.

Janet Yellen sanoi sen sijaan, että hän olisi huolissaan Yhdysvaltojen maan velan koosta, että meidän vain pitäisi keskittyä tällä hetkellä alhaisiin velkapalvelukustannuksiin. Tämä on sama virhe, jonka pankit tekivät asuntolainanottajien hyväksymisessä vain sen perusteella, että heillä on varaa väliaikaisesti alhaisiin tiiseri -korkoihin.

Janet Yellen väittää, että suuri velka suhteessa BKT: hen ei ole ongelma, koska olemme matalakorkoisessa ympäristössä ja että tämä suotuisa ehto ei koskaan muutu. Kun otetaan huomioon talousarvion ja kaupan alijäämien kasvaminen ja inflaation nousu, tämä olettamus ei ole vain väärä, vaan naurettava.

Janet Yellen valehtelee väittäessään, että #velkakaton nostaminen on laskujen maksamista. Kyse on laskujen maksamatta jättämisestä. Meillä on niin paljon velkaa, koska emme maksa laskujamme. Kongressi nostaa velkakattoa, jotta voimme jatkaa lainanottoa emmekä koskaan maksa laskujamme!

Kaikki pahat asiat, joita Yellen väittää, tapahtuvat, jos kongressi ei nosta #Velkattoa, tapahtuu lopulta joka tapauksessa, mutta vielä pahempaa, jos kongressi jatkaa velkakaton nostamista. Todellinen riski ei ole velkakatto, vaan dollarin pohja. Kun se katkeaa, peli päättyy!

Valtiovarainministerin ja Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtajan ei pitäisi tehdä yhteistyötä. Jos valtiovarainministeriö yrittää lainata liikaa rahaa, #Fed ei saa tehdä yhteistyötä kaupallistamalla velkaa. Sen sijaan sen on annettava markkinoiden nostaa korkoja kulujen hillitsemiseksi.

Joukkovelkakirjojen ja osakkeiden nykytilanne ei ole kapeneva kiivaus. Sijoittajat alkavat todella huolestua siitä, että #Fed voi mennä keskiaikaiseksi #inflaatiossa ja nostaa korkoja aggressiivisesti hillitsemään sen. Todennäköisin uhka on, että Fed pitää korot nollassa, kun inflaatio pahenee.

Powell myöntää ymmärtäneensä väärin. Tämä #inflaatio on korkeampi kuin hän odotti ja kestää kauemmin kuin hän odotti. Mutta ei hätää. Hän on edelleen varma, että se on ohimenevää. Mutta jos hän on jälleen väärässä, #Fed tekee kaikkensa hillitäkseen inflaation.

Jälleen kerran kauppiaat uskovat
Fedin bluffiin, että se taistelee #inflaatiota vastaan, jos siitä tulee ongelma, riippumatta siitä, miten sen työkalut voivat vaikuttaa rahoitusmarkkinoihin, talouteen tai liittovaltion talousarvioon? Inflaatio on jo ongelma, eikä #Fed ole tehnyt mitään sen torjumiseksi!

Monet tunnustavat globaalin toimitusketjun hajoamisen, mutta harvat ymmärtävät seuraukset. Maailma toimittaa Yhdysvalloille tavaroita, joita se ei voi tuottaa, mikä tukee Amerikan kykyä toimia palvelualalla. Poista nämä rekvisiitta ja koko korttitalo romahtaa.

https://twitter.com/peterschiff

 

Kommentit