BRITTILEHTI: Olemassa oleva ulkoavaruus ainakin "SATA TAI TUHAT VUOTTA" edellä meitä: SENIORI-TIETOLÄHDE


 

Seniori-upseeritietolähteet BRITTILEHTI Daily Mailin mukaan.

"On mahdollista, että joku löysi meidät ennen kuin löysimme heidät": Kaksi eläkkeellä olevaa laivaston upseeria varoittaa, että surullisen kuuluisa UFO Tic-Tac-havainto osoittaa "tekniikkaa, joka ylittää arsenaalimme vähintään 100-1000 vuotta"

- Tuntemattomasta ajoneuvosta otettu kuva otettiin San Diegon rannikolta heinäkuussa 2019 laivaston lentokoneilla

- Se osoitti pallomaisen esineen lentävän, ennen kuin se katosi näennäisesti pinnan alle


- Entiset sotilashenkilöt ovat ilmaisseet huolensa siitä, että esillä oleva tekniikka on paljon parempi kuin Yhdysvalloilla


- Se edeltää ennen kuin kansallisen tiedustelupäällikön toimisto ja muut virastot toimittavat luokittelemattomia raportteja sotilashenkilöstön tunnistamattomista ilmailmiöilmoituksista kongressille ensi kuussa


Eläkkeellä olevat laivaston virkamiehet ovat antaneet jäähdyttävän varoituksen, että ufo -havainnoilla - jotka ovat toistuvasti rikkoneet Yhdysvaltain ilmatilaa - on tekniikkaa, joka on jopa 1000 vuotta Yhdysvaltojen käyttämää tekniikkaa edellä.


Viime viikolla julkaistut materiaalit, jotka Pentagon vahvisti todellisiksi, näyttivät näyttävän UFO -surinaa Yhdysvaltain salaisesta aluksesta San Diegon lähellä ennen sukellusta veden alla.

Kommentoidessaan videota entinen laivaston upseeri sanoi, että esillä oleva tekniikka on 100-1000 vuotta edellä Yhdysvaltojen omaisuutta.

`` Tekniikka, jota todistimme Tic-Tacin kanssa, oli jotain, jota emme olisi voineet puolustaa joukkojamme tuolloin '', Sean Cahil-eläkkeellä oleva Yhdysvaltain laivaston päällikkö-kertoi CNN: n Chris Cuomolle.

"Mitä näimme Tic-Tacissa [...], on viisi havaittavaa. [Nämä] viittaavat tekniikkaan, joka ylittää arsenaalimme tällä hetkellä vähintään 100–1000 vuotta. ”

Viime huhtikuussa surullisen kuuluisa ”Tic Tac” -tapahtuma oli yksi kolmesta Pentagonin julkaisemasta videosta, joissa näytettiin kuvamateriaalia Yhdysvaltain laivaston lentäjien ottamista ”selittämättömistä ilmailmiöistä”.

Vähintään kuusi lentäjää kohtasi salaperäisen kohteen, kun se lensi nopealla nopeudella Tyynenmeren yli Meksikon lähellä 14. marraskuuta 2004. Tapa, jolla se liikkui, on johtanut spekulaatioihin, että se oli UFO, ja siitä on tullut keskeinen todiste niille, jotka uskovat avaruusolennoissa

Cahiliin liittyi Christopher Mellon, entinen apulaispuolustusministeri Clintonin ja George W. Bushin presidenttikaudella.

Kun häneltä kysyttiin todennäköisyydestä, että tunnistamattomat ajoneuvot olivat maan ulkopuolisia, hän ei sulkenut sitä pois ja sanoi: 'On mahdollista, että joku löysi meidät ennen kuin löysimme ne.'

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9590727/Ex-Navy-officer-says-UFO-technology-100-1-000-years-ahead-United-States.html

 

Kommentit