Fox News-uutiskaapelikanava: Yhdysvallat kehitysmaa sananvapaudessa | Russia Today


“Se on nyt varmaa,” Fox News -isännän mukaan NSA vuosi hänen sähköpostinsa muille toimittajille

Yhdysvallat - KUIN “KOLMANNEN MAAILMAN” TOISINAJATTELIJOIDEN VAINOA...

Fox News -uutiskanavan ankkuri Tucker Carlson joutui NSA:n seuraamaksi, ja hänen työsähköpostinsa sähköpostiviestit julkaistiin muille toimittajille luettavaksi. “Se on varmistettu, ja se on totta”, ankkuri kertoi.

NSA on näyttänyt toimittajille Tucker Carlsonin laittomasti hankitut sähköpostit, Fox News -uutiskanava on kertonut, kutsuen sitä “täysin epätoimivaksi, järjettömäksi kolmannen maailman järjestelmäksi” poliittista oppositiota kohdin.

Carlson, joka isännöi kaikkein katsotuinta kaapelikanavashowta Yhdysvalloissa, ilmoitti viime viikolla vakoiluelimen tarkkailleen häntä – rikkoen hänen perustuslaillisia oikeuksia. Hänen mukaansa NSA:n tulisi vakoilla vain ulkomaalaisia – ja väitti sen olleen painostusta, ja hänen solvaamista. NSA totesi asian kieltämällä, kertoen ettei Carlson ollut “kohde,” muttei kieltänyt hänen väitteitään.

Keskiviikkona Carlson ilmaantui Fox Business -aamun showssa ja paljasti NSA:n itse asiassa jakaneen sähköpostiensa sisällön ainakin yhdelle muulle toimittajalle.

“Eilen sain tietää tästä – ja tämä tulee julki pian – se miten NSA vuosi minun sähköpostieni sisällön toimittajille yrittäessään solvata minua,” Carlson kertoi Maria Bartiromolle. “Tiedän tämän koska sain puhelinsoiton yhdeltä [toimittajalta] jossa kerrottiin ‘hmm, tästä sinun sähköpostissasi oli kyse.’”

Vain hänen tuottajansa tiesi sähköposteista, Carlson kertoi, kuitenkin saaden puhelun toimittajalta kuten “minä tiedän ja niin edelleen” jossa toimittaja lainasi hänen omia sanojansa puhelimessa “koska NSA vuosi ne [sähköpostitiedot].”

Joten, tämä ei ole minun mielikuvitukseni tuottoa,” hän lisäsi. “Se on nyt varmistettu, ja se on totta. Heidän ei saisi vakoilla amerikkalaisia kansalaisia – mutta he vakoilevat heitä – ja vielä epäilyttävämmin he käyttävät tietoa he keräävät laittaakseen painostusta uhaten opposition toimittajia, eli ihmisiä jotka kritisoivat Bidenin hallintoa.”

Ei sinulla voi olla vapata lehdistöä jos tiedusteluelimet vakoilevat salaisesti sinua ja käyttävät tuota tietoa uhatakseen ja hallitakseen sinua.”

Lisäksi Carlson toi julki miten koko mediajärjestelmä näyttää olevan tämän asian kanssa sujut, ja tekee tekosyitä NSA:n puolesta, ja vain harvat äänet kuten liberaalitoimittaja Glenn Greenwald uskaltaa olla eri mieltä.

Itse asissa, suurin osa korporaatiomediakehästä on joko jättänyt Carlsonin väitteet huomioimatta tai on sanonut hänen tekevän ennaltaehkäisevää haitanestotyötä mistä tahansa negatiivisesta asiasta joka tulee eteen.

Carlson “yrittää nyt vain päästä pälkähästä näillä väitteillä suuremmasta todella negatiivisesta tarinasta hänestä,” kommentoi Justin Baragona the Daily Beast -julkaisusta joka seuraa muun muassa kyseistä Fox News -ankkuria demokraattien Media Matters for America -julkaisussa.

Carlson on ollut suorapuheinen nykyisen hallinnon kriitikko, kiehtoen kommentteja kaikilta mediapoliittisen perustan alueelta. Huhtikuussa Anti-Defamation League pyysi hänen “teloittamista” pohjautuen MMFA:n videon “väärintulkinnasta”.

Yli 4. heinäkuuta viikonloppuna, kilpaileva CNN-kaapelikanava vertasi Carlsonia Alex Jonesiin, joka on maineikas mediakommentaattori joka painostettiin suuren Big Tech IT-yhtiöiden taholta pois julkaisuista (kuten muun muassa YouTubelta) vuonna 2018.

Russia Today

https://www.rt.com/usa/528629-tucker-carlson-nsa-emails-reporter/


Kommentit