Euroopan unioni pelkkä Joe Bidenin laulukuoro, Lavrov - ulkominsteriön tiedoite | Daily And Sunday Express"EU on Bidenin kuoro!" Venäjä häpeää Brysseliä Macronin ja Merkelin huippukokoussuunnitelman jälkeen


VENÄJÄN päädiplomaatti on kauhistunut EU:ta vastaan ​​sanoen, että blokki oli vain "Joe Bidenin kuoro".


Venäjän ulkoministeri Sergey, Vladimir Putinin ylin diplomaatti, tuomitsi EU:n kahdessa tiedotusvälineessä - joista yksi oli kirjoitettu selkeästi englanniksi. Hyökkäys Brysseliin ja Yhdysvaltain presidenttiin Joe Bideniin kohdistui sen jälkeen, kun Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja Saksan liittokansleri Angela Merkel eivät kyenneet saamaan kaikkia EU27-maita osallistumaan EU: n ja Venäjän huippukokoukseen.


Lavrov kirjoitti: "Ilman väärää vaatimattomuutta Washington ja Bryssel kutsuivat itseään" demokratian, rauhan ja turvallisuuden ankkuriksi "toisin kuin" autoritaarisuus kaikissa muodoissaan ".

"Erityisesti he ilmoittivat aikomuksestaan ​​käyttää pakotteita" demokratian tukemiseksi kaikkialla maailmassa ".

”Euroopan pääkaupungit ottivat heti huomioon isoveljensä tunteet ja ottivat sävyn mukavasti ja nautinnollisesti.

"Heidän lausuntonsa ydin on, että he ovat valmiita normalisoimaan suhteensa Moskovaan, mutta vasta sen jälkeen, kun se muuttaa käyttäytymistään.

"On kuin kuoro olisi ennalta sovittu laulamaan yhdessä laulajan kanssa.

”1990-luvun lopusta lähtien ei ole ollut yksipuolisia myönnytyksiä eikä tule koskaan olemaan.

"Jos haluat työskennellä kanssamme, palauttaa menetetyt voitot ja maine, anna meidän istua alas ja sopia tavoista tavata toisiaan puolivälissä löytääksemme oikeudenmukaisia ​​ratkaisuja ja kompromisseja."

Hän totesi lopuksi: "Olemme aina avoimia rehelliselle vuoropuhelulle kaikkien kanssa, jotka osoittavat vastavuoroisen valmiuden löytää kansainvälisessä oikeudessa vankasti juurtunut etujen tasapaino.

"Näitä sääntöjä noudatamme."

Hyökkäyksestä ja seitsemän EU: n jäsenvaltion vastalauseista huolimatta Merkel jatkoi maanantaina EU-neuvottelujen aloittamista Venäjän kanssa.

Hän sanoi, että Venäjän kanssa käytävät neuvottelut olisivat hyödyllisiä monissa asioissa, etenkin kertoakseen Venäjän presidentille Vladimir Putinille suoraan, että kyberhyökkäykset eivät ole perusta tuottavalle suhteelle.

Hän sanoi: "Tässä mielestäni on parempi paitsi puhua keskenämme, myös kohdata Venäjän presidentti näillä asioilla ja sanoa" tältä pohjalta hedelmällistä yhteistyötä ei voi tapahtua ".

https://www.express.co.uk/news/world/1455927/Russia-news-Vladimir-Putin-eu-Joe-Biden-sergey-Lavrov


Kommentit