Xinhua-uutiset | CPC-PUOLUE TÄYTTI 100 VUOTTA: Länsimaiset teoriat "kyvyttömiä" selittämään Kiinan menestystäLauantaina 26. kesäkuuta 2021 | Xinhua Headlines: Miksi länsimaiset poliittiset teoriat eivät voi selittää vuosisadan vanhan Kiinan kommunistisen puolueen CPC: n menestystä


Lähde: Xinhua | 2021-06-26 13: 42: 45 | Toimittaja: huaxia


kirjoittaneet Xinhua-kirjailijat Gui Tao, Jiang Jiang, Wang Zichen ja Li Zhihui


Peking, 26. kesäkuuta (Xinhua) - Sonam Tsering tarjosi 3300 metrin korkeudessa kaukaa saapuneelle vieraalle hadaa, joka on perinteinen tiibetiläinen silkkihuivi, joka symboloi puhtautta ja suotuisuutta - Xi Jinping, Kiinan kommunistisen puolueen (CPC) keskuskomitea.


Tiibetiläinen paimen, jonka perhe yritti aikaisemmin saada toimeentulonsa vuoristoisessa maaseudun kylässä Luoteis-Kiinassa Qinghain maakunnassa, omistaa nyt 80 lammasta ja 20 karjaa köyhyyden lieventämisen tukien ja hallituksen lainojen ansiosta.

Sonam Tsering, joka oli jättänyt jäähyväiset entisestä kodistaan, rappeutuneesta Adobe-rakenteesta, jota ympäröivät epätasaiset kiviseinät, toivotti Xin tervetulleeksi uuden talonsa ulkopuolelle, jossa on huuhdeltava wc ja sisäänkäynti, joka johtaa etuovelle.

"Puolueen suotuisan politiikan ansiosta meidän paimenien elämä paranee päivittäin", Sonam Tsering sanoi.

...

Xin vierailu tapahtui vajaa kuukausi ennen kuin maailman suurin marxilaispuolue, jonka jäsenyyden räjähti arviolta yli 50 henkilömiljoonaa kohdin yli 91 miljoonaan, juhlii satavuotisjuhliaan.


Viimeisen vuosisadan aikana puolue on muuttanut kerran hajonneen ja köyhtyneen maan maailman toiseksi suurimmaksi taloudeksi. CPC on saanut Kiinan saavuttamaan nopean taltouskasvun ja pitkän aikavälin sosiaalisen vakauden ihmeitä, joilla on ollut syvällisiä vaikutuksia maailmanlaajuisesti.

CPC: n johdolla nykyaikaistamistavoite, johon kiinalaiset, kuten Sonam Tsering, ovat pyrkineet, ei ole enää saavutettavissa.

Länsimaiset poliittiset teoriat eivät selitä CPC: n menestystä. Puolueelle, joka on edelleen sitoutunut palvelemaan kansaa, maan 1,4 miljardia kansalaista on ehtymätön voimanlähde.

Xinhua

http://www.xinhuanet.com/english/2021-06/26/c_1310029167.htm

Kommentit