Venäjän markkinauutiset | Virtualisointi Tietotekniikan start up JTMOS etsii sijoittajia, laajenee Venäjälle ja Kiinaan - tee tarjous jo tänään!

Vunet Suomi

Venäjän markkinauutiset | Virtualisointi Tietotekniikan start up JTMOS etsii sijoittajia, laajenee Venäjälle ja Kiinaan - tee tarjous jo tänään!

27. kesäkuuta 2021

JTMOS - virtualisoitu uusi vuosituhat: Yrityksen esittely ja miksi investoida meihin? | Tee tarjous tänään!


Tulevaisuuden näkymät ja suunnitelmamme: älykäs kohdentaminen kolmannen maailman tietojenkäsittelystä, Venäjältä ja Kiinasta - silti olemme erittäin suosittu konsepti lännessä!

JTMOS-käyttöjärjestelmä:
Juonittelua? Yksinkertaista!

Koska vain kaksi vaihtoehtoa kun on selvät monopolimarkkinat ...

Loputtomasti pelejä, sovelluksia, multimediaa ja paljon hauskaa virtualisoinnilla!
YLI MILJOONAA SOVELLUSTA JA PELIÄ JA VAHVA KÄYTTÖPOHJA. Olemme päättäneet tukea vanhojen pelijärjestelmien virtualisointia, kuten Amiga 500/600/1200, Commodore 64/128, MS-DOS -tietokoneet ja etra.
 

Strateginen vahvuutemme tekniikassa yleisesti katsottuna on laajalle kehittynyt ohjelmistojen integraatio

Strateginen vahvuutemme tekniikassa on integroida työasemakäyttöjärjestelmämme syvästi virtualisoitujen ympäristöjen käyttöliittymiin. Tämä tapahtuu esimerkiksi tuliterällä Intel Hardware Virtualization Technology -tekniikalla, Bytecode-pohjaisella ohjelmointikielellä ja lukemottimien jo saatavilla olevien, markkinoilla olevien, vakailla vanhojen järjestelmäsimulaatio- ja emulaattoriohjelmistojen avulla.

Yksi käyttöjärjestelmän ominaisuuksista on tehdä sovelluksista ja ohjaimista helposti ohjelmoitavia alunperin Microsoftilta ostetun Commodore Business Machines CBMVM -ohjelmointikielen avulla - noin 100 tietokonejärjestelmää käytti tätä erityistä ohjelmointikieltä ja miljoonia sovelluksia on edelleen käytettävissä.

Erikoisuutemme on tukea suoraan Basicin tavukoodikieliä - tämä tekee perusohjelmien suorittamisesta nopeampaa kuin koko tietokonejärjestelmän todellinen jäljitteleminen - joten se on salamannopea ja tarjoaa edun vanhoista järjestelmätukista 2000-luvulla.
 

Absolute Legacy -tuki
Etkö voi saada uusinta laitteistoa?
Unohda Windows! Vanha tuki ytimessä käytettävissä

Kyllä, tekniikka todellakin etenee nopeasti, mutta oletko koskaan todella miettinyt, miksi tietokoneesi on hidastumassa? Täällä tulemme sisään, haluamme pysäyttää sinut, epäammattimaisesti toteutetun ohjelmistosi, mikä tekee hyvän tuotemerkin laitteistosta jo vanhentuneen.

Pyrimme jatkamaan sellaisten elintärkeiden järjestelmien tukemista, joilla ei ole muuten tulevaisuutta, yhteisten valtavirran tuotteiden, kuten Linux tai Windows, kanssa, koska nämä kaksi ovat luonteeltaan hyvin hitaita ja resursseja vaaravia käyttöjärjestelmätuotteita.

Ja mikä parasta: Tuotteemme on paljon nopeampi käyttää kuin kilpailevia Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmiä - samalla kilpailijoiden on tehtävä tämän mittakaavan syvä integroitu korkean suorituskyvyn virtualisoinnin saavuttamiseksi kuluttajaystävällisesti.

Virtualisointi on yhteinen yhteinen tulevaisuutemme.
Tulevaisuus
Laajennumme nopeasti:
Kaikki tehdään saatavuuden vuoksi ja loput virtualisoidaan

JTMOS-kasvu keskittyy erittäin paljon teknologioihin, joita käytämme itse jokapäiväisessä elämässä. Jos emme käytä sitä, emme myy sitä, ja näin voimme laajentua entistä nopeammin - saatavuus taataan ja muu kysyntä on virtualisoitu.

Tuemme suosittuja pelialustoja ja tekniikoita, kuten Amiga, Commodore, Nintendo, Sega, Apple, Sinclair, Amstrad, Intel, AMD, Borland, Creative ja melkein kaikki tarvittavat tärkeimmät tekniikat korkealaatuiseen unohtumattomaan pelitukeen.

Tyytyväiset asiakkaat: Kohdista valtava olemassa oleva käyttäjäkanta ja sovellusten saatavuus


Miljoonia sovelluksia ja pelejä tuetaan vanhojen järjestelmien virtualisoinnilla

Virtualisoimalla kaikki markkinoiden tärkeimmät pelijärjestelmät pyrimme valloittamaan käyttäjäkannan jo olemassa olevien sovellusten ja pelien avulla.

Voit kuitenkin käyttää suosikki MS-DOS-sovelluksiasi ja -pelejäsi vanhalla tietokoneellasi vain 16 Mt RAM-muistilla - tämä on nyt mahdollista tuotteellamme. Tätä ei tueta luonnollisesti Windows 10: ssä, toisin kuin JTMOS.

Voit pelata miljoonia Commodore-pelejä Amiga- ja Commodore-yrityskoneista.

Perus-Basic-ohjelmat ovat nopeammat kuin Java - tämä on paljon tekemistä vanhojen tekniikoiden tukemisen keskeisen luonteen kanssa - kaikki uudet eivät ole oikeastaan ​​mitään vanhoja parempia,... mutta tuemme olemassa olevia virtualisointitekniikoita, kuten Intel Virtualization Technology.

Mukana GEOS- ja GEM-työpöydän virtualisointituki.
Sijoitukset - järjestelmän virtualisointiasiantuntijat


Tunne valoisa tulevaisuus virtualisointi-, peli- ja multimediamarkkinoilla kanssamme!

Ole todella vapaa, lähetä ehdotuksesi kaikille sähköpostiviestillä. Laajennemme nopeasti ja etsimme kaikkia avoimia ja laajoja sijoittajia. Ja palkkaamaamme järjestelmän virtualisointiin OSDEV-asiantuntijoita tällä hetkellä.

*** Ota meihin yhteyttä !: ***

Johtaja, Jari Tapio Tuominen Sähköposti: jari.t.tuominen@gmail.com Kirjeenvaihtajan kotisivu: https://www.facebook.com/jari.t.tuominen/Kommentit