TASS | Putinin uusi arikkeli: 80 vuotta Suuresta isänmaallisesta sodasta

 


TASS, 22. kesäkuuta, 11:25.

Yhteistyö ja turvallisuus ilman jakolinjoja on maiden - Putinin - yhteinen tavoite


Venäjän presidentti kiinnitti huomiota siihen, että maailma kehittyy dynaamisesti uusien haasteiden ja uhkien edessä


Moskova, 22. kesäkuuta / TASS /. Maailman maiden yhteisenä tavoitteena on turvallisuuden varmistaminen jakamatta viivoja, luoda yhtenäinen tila tasa-arvoiselle yhteistyölle ja universaalille kehitykselle, Venäjän presidentti Vladimir Putin kirjoitti artikkelissaan "Olla avoimia, huolimatta menneisyydestä", joka on ajoitettu samaan aikaan 80 vuotta Suuren isänmaallisen sodan alkamisesta.


"Yhteinen ja kiistaton tavoitteemme on varmistaa maanosan turvallisuus ilman jakolinjoja, yhteinen tila oikeudenmukaiselle yhteistyölle ja osallistavalle kehitykselle Euroopan ja koko maailman vaurauden kannalta", hän kirjoitti.

Hän kiinnitti huomiota siihen, että maailma kehittyy dynaamisesti, kohdaten uusia haasteita ja uhkia. "Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa kantaa menneiden väärinkäsitysten, kovien tunteiden, konfliktien ja virheiden taakkaa", Putin uskoo.

Venäjän presidentin mukaan tämä taakka häiritsee kiireellisten ongelmien ratkaisemista. "Olemme vakuuttuneita siitä, että meidän kaikkien tulisi tunnistaa nämä virheet ja korjata ne", Putin sanoi.

TASS

https://tass.com/politics/1305649

Kommentit