TASS | Putinin ja Bidenin yhteisen lehdistötilaisuuden puuttuminen ei tarkoita matalia odotuksia - Kreml  • Venäjän presidentin edustaja Dmitri Peskov korosti, että erillinen lehdistötilaisuus "on Yhdysvaltojen käytäntö"

Moskova, 12. kesäkuuta / TASS /. Venäjän ja Yhdysvaltojen presidenttien - Vladimir Putinin ja Joe Bidenin - yhteisen lehdistötilaisuuden puuttuminen Genevessä 16. kesäkuuta pidettävän huippukokouksen jälkeen ei tarkoita matalia odotuksia tältä kokoukselta, Venäjän presidentin tiedottaja Dmitry Peskov kertoi TASS: lle .


"Ei, se ei ehdottomasti ole", hän sanoi.

Peskov korosti, että erillinen lehdistötilaisuus "on Yhdysvaltojen käytäntö". "Isossa-Britanniassa Biden ja [Ison-Britannian pääministeri Boris] Johnson eivät myöskään pitäneet yhteistä lehdistötilaisuutta, vaan Yhdysvaltojen presidentti haluaa vain kommunikoida lehdistön kanssa erikseen", Peskov sanoi.

"Kun neuvottelut ovat ohi, presidentti Putin ilmestyy Kremlin poolin toimittajien ja muiden tiedotusvälineiden eteen", hän lisäsi.

Aikaisemmin lauantaina Reuters sanoi Valkoisen talon edustajan lausuntoon vedoten, että Yhdysvaltain presidentti järjestää erillisen lehdistötilaisuuden tapaamisen jälkeen Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa.

Putin ja Biden tapaavat Genevessä 16. kesäkuuta. Tämä on ensimmäinen Venäjän ja Yhdysvaltojen huippukokous sen jälkeen, kun Putin tapasi Donald Trumpin Helsingissä heinäkuussa 2018.

TASS

https://tass.com/politics/1302135

Kommentit