TASS | Putin ja Joe Biden kohtaavat Sveitsissä: huippukokous

 


  • Sveitsi odottaa innokkaasti Yhdysvaltojen venäläisten johtajien vastaanottamista Genevessä, presidentti sanoo

  • Guy Parmelin korosti, että Bernillä "on ollut hyvät suhteet molempiin maihin monien vuosien ajan ja hän harjoittaa avointa ja avointa vuoropuhelupolitiikkaa"

GENEVA, 12. kesäkuuta / TASS /. Sveitsi on tyytyväinen Venäjän presidentti Vladimir Putinin ja Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin välillä Genevessä 16. kesäkuuta pidettävään huippukokoukseen ja on vakuuttunut siitä, että kahden suurvallan välinen vuoropuhelu on välttämätöntä valtioiden välisten ja globaalien haasteiden ratkaisemiseksi, Sveitsin presidentti Guy Parmelin sanoi yksinoikeudella haastattelussa TASS.

"Sveitsillä on pitkät perinteet hyvistä toimistoista, ja se odottaa innokkaasti kahden valtionpäämiehen isännöintiä Genevessä", presidentti sanoi ennen huippukokousta ja totesi, että "Sveitsi on iloinen jälleen kerran olevan niin korkean tason paikka -taso ja nauttia molempien osapuolten luottamuksesta. "

Presidentti korosti, että Bernillä on "hyvät suhteet molempiin maihin monien vuosien ajan ja että hän harjoittaa avointa ja avointa vuoropuhelupolitiikkaa". "Sveitsi on vakuuttunut siitä, että rakentava vuoropuhelu kahden suurvallan välillä on myös välttämätöntä ja erittäin hyödyllistä valtioiden välisten ja globaalien haasteiden ratkaisemiseksi", hän sanoi.

Vastauksena kysymykseen, onko kaikki valmistautunut Putin-Bidenin huippukokoukseen, Parmelin sanoi: "Valmistelut ovat käynnissä läheisessä yhteydessä Venäjän ja Amerikan valtuuskuntien kanssa. Olemme valmiita."

TASS

https://tass.com/world/1302083

 

Kommentit