TASS | Natsi-Saksa halusi tuhota ja orjuuttaa Neuvostoliiton ihmiset - Putin

 

22. kesäkuuta 14:17Venäjän presidentti korosti, että "henkinen ykseys, yhdistyminen ja joukkosankaruus olivat Neuvostoliiton ihmisten reaktio tähän kovaan pahuuteen, kun taas ihmisten usko oikeudenmukaisuuden ja voiton voittoon" oli uskomattoman vahva ".


Moskova, 22. kesäkuuta / TASS /. Natsi-Saksa halusi paitsi tarttua Neuvostoliittoon myös tuhota ja orjuuttaa kansansa historian julmimpaan kansanmurhaan, sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putin tiistaina.


Venäjän johtaja antoi tämän lausunnon laskiessaan kukkia ikuiseen liekkiin lähellä Tuntemattoman sotilaan hautaa Kremlin Aleksanterin puutarhassa surun ja surun päivänä. 22. kesäkuuta täyttää 80 vuotta Neuvostoliiton vuosien 1941–1945 natsi-Saksaa vastaan ​​aloitetun suuren isänmaansodan alkamisesta.

"Ei riittänyt, että vihollinen tarttui vieraaseen maahan. Se tuli tuhoamaan kansamme ja orjuuttamaan ne, jotka jäävät, riistämällä heiltä äidinkielensä, perinteet, esi-isät ja kulttuurimme. Historia ei ollut koskaan ennen nähnyt niin julmaa kansanmurhaa, "Venäjän johtaja sanoi.

"Ja tänään veri muuttuu jääksi muistelemaan menetelmiä, joita natsit ja heidän rikoskumppaninsa käyttivät tappavien suunnitelmiensa toteuttamiseksi ja julmuudet, joita he tekivät siviilejä, vanhuksia, naisia ​​ja lapsia kohtaan", Putin totesi.

Hengellinen ykseys, yhdistyminen ja joukkosankaruus olivat Neuvostoliiton ihmisten vastaus tähän kovaan pahuuteen, kun taas ihmisten usko oikeudenmukaisuuden ja voiton voittoon "oli uskomattoman vahva", Putin painotti.

Isänmaansa vapauttamiseksi Neuvostoliiton kansa "kesti kaiken, koki surun, kärsimykset ja kuoleman sekä kotirintamalla että etulinjalla, osoitti korkeinta rohkeutta ja uhrautuvuutta taisteluiden kuumuudessa, vaikeimmillaan. työskennellä tehtailla ja tehtailla ja voittanut todella suuren voiton! " Putin sanoi.

Kaikkea tätä on mahdotonta unohtaa, Venäjän johtaja painotti.

Ei ole sattumaa, että ikuisesta liekistä on tullut tämän muistin pyhä symboli, Putin lisäsi.

"Vuosikymmenet kuluvat, mutta kaiken sukupolven ja kaiken ikäisten ihmisten virtaus, joka tuo kukkia sodan muistomerkkeihin ja tietysti Aleksanteripuutarhaan, Tuntemattoman sotilaan hautaan sekä työpäivinä että lomapäivinä, ei koskaan lakkaa", Venäjän presidentti sanoi.

"Monille ihmisille hän [tuntematon sotilas] on läheinen ja rakas, isoisä, iso isoisä, rakastettu, taistelukentällä kuolleet, kuolleet kylmään, nälkään ja haavoihin", Putin painotti.
̈́
TASS

https://tass.com/society/1305725

Kommentit

  1. Eipä huoli itkeä Karjalaa takaisin.Hitler olisi taatusti kaasuttanut kaikki ?Oliskohan Mannerheim säästynyt,kun lupautui sitomaan NL:n joukkoja taisteluun itärajalla.Koskahan historiantutkijat myöntävät,että oli tyhmää liittoutua natsien kanssa,ja Mannerhein oli juoksupoika jota Hitler uunotti Karjalan takaisin saamisella ??Ei olis Karjalaa ei Karjalaisia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti