TASS kertoo: JOPA 32 miljoonaa koronavirusrokotussarjaa astuu levitykseen Venäjällä vuonna 2021 - ministeriö
Koronaviruspandemia | 25. kesäkuuta 20: 02 | Päivitetty: 21:49 | Jokaisen venäläisen rokotteen tuotantoon liittyy uusia tuotantolaitoksia, teollisuus- ja kauppaministeriö totesi


Moskova, 25. kesäkuuta / TASS /. Venäjä on laskenut liikkeelle noin 32 miljoonaa koronavirusrokoteperhettä vuoden alusta lähtien, ja uudet laitokset ovat liittyneet tuotantotoimiin rokotusten varmistamiseksi, teollisuus- ja kauppaministeriö kertoi TASS: lle.


"Vuoden alusta lähtien yli 30 miljoonaa Sputnik V -sarjaa, lähes 1,5 miljoonaa [sarjaa] EpiVacCoronaa ja 352 000 [sarjaa] CoviVacia, joka on rekisteröity myöhemmin kuin kaksi ensimmäistä rokotetta, on laskettu liikkeeseen." ministeriö totesi, että ero rokotteiden saatavuudessa johtui erilaisista lupien myöntämisajoista.

"Jokaisen rokotteen tuotantoon liittyy uusia tuotantolaitoksia väestön rokottamisen varmistamiseksi. Esimerkiksi Geropharmilla on parhaillaan suunnitteilla EpiVacCorona-rokotteen tuotannosta, ja Nanolek on aktiivisesti liittynyt CoviVacin työhön, "ministeriö totesi.

Nanolek aikoo aloittaa CoviVac-rokotteen tuotannon aikaisintaan elokuussa, yhtiön varapäällikkö Maksim Stetsyuk kertoi TASSille aiemmin.

"Kaikki neljä kansallista rokotetta valmistetaan rytmisesti valmistajien kanssa laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Ero niiden saatavuudessa johtuu niiden eri rekisteröintiaikoista, nimittäin elokuussa 2020 (Sputnik V), lokakuussa 2020 (EpiVacCorona), Helmikuu 2021 (CoviVac) ja toukokuu 2021 (Sputnik Light) ", teollisuus- ja kauppaministeriö sanoi.

Lehdistöpalvelu selitti, että jokaiselle rokotteelle oli luvan myöntämisvaiheesta suurtuotantoon saakka tehtävä useita vaiheita, jotka liittyvät rokotteiden tekniikan lisäämiseen ja laadunvalvontaan.

"On myös syytä huomata, että Biocad teki yhteistyötä Vectorin kanssa rokotetta koskevassa projektissa, vain täysin erilaisella tekniikalla, joka ei liity EpiVacCorona-rokotteeseen. Kuitenkin molempien projektin osallistujien rekisteröimien rokotteiden tuotanto on nyt etusijalla", ministeriö sanoi.
Kysynnän räjähdysmäinen kasvu

Aiemmin Venäjän kuluttajansuojan ja hyvinvoinnin valvonnan liittovaltion yksikön päällikkö Anna Popova sanoi, että rokotustarve kasvaa alueilla 5-10 kertaa. Nämä hinnat mahdollistavat pian karjan immuniteetin saavuttamisen aikuisilla, hän uskoo.

Perjantaina pääministeri Mihail Mishustin sanoi, että Venäjällä on varastossa koronavirusrokotteita, mutta niiden oikea-aikaisia ​​toimituksia kaikille alueille tulisi seurata tarkasti.

TASS

https://tass.com/economy/1307411

Kommentit