Putin kiitti sosiaalityöntekijöitä panoksesta koronaviruspandemian aikana: Sankariponnisteluja | TASS


Koronaviruspandemia | 8. kesäkuuta 17:54

Putin kiittää venäläisten sosiaalityöntekijöiden sankariponnisteluja pandemian aikana

Venäjän presidentti lisäsi, että valtio yritti tarjota tarvittavaa tukea sosiaalityöntekijöille

NOVO-OGARYOVO, 8. kesäkuuta / TASS /. Venäjän sosiaalityöntekijöiden ponnistelut COVID-19: n leviämisen aikana olivat epäitsekkäitä ja joskus jopa sankarillisia. He työskentelivät rajojensa yli valtavasta työmäärästä ja kaikista vaikeuksista huolimatta, Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi tiistaina online-kokouksessa sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Valtionpäämiehen mukaan sosiaalityöntekijöiden epäitsekäs toiminta pandemian aikana ansaitsee valtavan kiitollisuuden ja arvostuksen. Hän oli vakuuttunut siitä, että jokainen Venäjän kansalainen "tunsi työnsä inhimillisen ulottuvuuden, tajusi, mitä yhteiskunnan palveleminen todella tarkoittaa tosielämässä ja millä teoilla on suuri moraalinen vahvuus ja henkinen anteliaisuus".

"Huolimatta valtavasta työmäärästä ja kaikista vaikeuksista, sinä epäitsekkäästi ja joskus sankarillisesti, kuten sellaisissa tapauksissa sanotaan, täytit velvollisuutesi, työskentelet rajoillesi, käytännössä ilman vapaapäiviä, huolehdit [ihmisistä] ja yrität suojella heitä vaaroilta. ja rauhoittava ja piristävä vanhuksia ja vakavasti sairaita ihmisiä ", presidentti totesi

Valtion tuki


Putin lisäsi, että valtio puolestaan ​​yritti tarjota tarvittavaa tukea sosiaalityöntekijöille. Erityisiä lisämaksuja otettiin käyttöön päivähoitopalvelujen työntekijöille, jotka pysyivät työpaikoilla viikkoja. Taloudellista apua annettiin myös voittoa tavoittelemattomien järjestöjen työntekijöille, niille, jotka veivät vanhuksia, liikuntarajoitteisia ihmisiä ja orpoja sosiaalisista laitoksista kotiinsa, presidentti sanoi.

"Erityisapua annettiin sosiaalisesti suuntautuneille voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Kyse on etuuskohtelulainoista, verovapaudesta ja vakuutusmaksuista vuoden 2020 toisella neljänneksellä sekä raportoinnin ja tarkastusten määrän vähentämisestä", hän totesi.

TASS

https://tass.com/society/1300329

Kommentit