Peter Schiff: Miksi et tulosta vielä enemmän rahaa, jotta kaikki voivat olla rikkaita?

 

Tärkein tapa, jolla superrikkaat välttävät tuloverojen maksamisen, on lainata rahaa verottomasti arvostettua omaisuutta vastaan. Tämä on mahdollista vain siksi, että huolimaton Fed-rahapolitiikka nostaa omaisuuserien hintoja ja tekee samalla erittäin halpaa lainata rahaa erittäin matalilla koroilla.

Inflaation kieltäjät, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että valtavat hinnankorotukset ovat väliaikaisia, olettavat, että kaikilla alijäämämenoilla ja rahan painamisella sekä kotimaisen tuotannon puutteella ei ole pysyvää vaikutusta hintoihin. Jos näin on, miksi et tulosta vielä enemmän rahaa, jotta kaikki voivat olla rikkaita?


CNBC omisti tänään merkittävän lähetysajan yksipuolisille pyrkimyksille mainostaa #Bitcoin :ia, verkkoa ja sen keskeistä mainostajan suosikki "omaisuutta". Silti huolimatta raskaasta kattavuudesta Bitcoin luopui varhaisista voitoistaan ​​ja laski tasaisesti päivän aikana, kun iso raha pudotti, mitä nyt keskimäärin, @CNBC:llä pumpataan.


Tuotto laskee, kun hyödytön joukkolainakauppias olettaa, että nousevat kuluttajahinnat hidastavat taloutta tai saattavat johtaa taantumaan, jota he pitivät joukkolainojen kannalta positiivisena. Mutta heikompi talous saa #Fed :in tulostamaan enemmän rahaa, mikä kiihdyttää kuluttajahintojen nousua. #stagflation #stagflaatio #joukkovelkakirjat #bonds #bondit


Vuonna 2008 Fed auttoi alentamaan #inflaatio :ta laskemalla korkotason nollaan. Tämä antoi velkaantuneille yrityksille ja vuokranantajille mahdollisuuden siirtää pienemmät velanhoitokustannukset asiakkaille ja vuokralaisille. Koska korot ovat nollassa, nyt Fed ei voi kompensoida nousevia kustannuksia. #CPI on tulossa!


Äskettäisessä Bank of America -hankkeessa ammattimaisille sijoittajille 75% piti #Bitcoinia kuplana ja vain 10% odottaa sen ylittävän osakkeet. Silti lähes 100% tehtävistä @CNBC kutsuu keskustelemaan Bitcoinista. CNBC: n puolueellinen "raportointi" johtaa tietoisesti yleisöä. #BOA #BANKOFAMERICA #Americas


https://twitter.com/peterschiff

 

Kommentit