Lainsäätäjän mukaan Yhdysvallat perustettiin "rasismin pohjalle" | Yhdysvallat, Fox News


 

Demokraattikansanedustaja Luchy McBath on kertonut Yhdysvaltojen "perustetun rasismin pohjalle". Lisäksi hän sanoi tilastojen osoittavat hälyttäviä tietoja Amerikan "ruskettumisesta."


Amerikkalainen kansanedustaja aikaisemmin tässä kuussa vetosi viranomaisia kaikilta hallintojen tasoilta astumaan esille ja puuttumaan järjestelmälliseen epätasa-arvoon, väittäen rasismin olevan esillä joka asteella Amerikassa.

McBath teki humion 18. kesäkuuta samalla kun hän osallistui virtuaaliseen kunnantalon kokoukseen, jota isännöi lakiasiaintoimisto Duane Morris Juneteenth -ajankohdan, Yhdysvaltain kansan orjuuden lopettamisen, vuosipäivän kunniaksi. Tilaisuudessa kyseistä georgialaista lainsäätäjää pyydettiin tarkentamaan hänen mielipidettänsä rotusuhteiden suhteen maassa ja korporaatiomaailman roolista kyseisen ilmiön kärjistämisessä.

Vastauksessaan McBath väitti olleen tapahtuneen paljon asioita, kuten maanlaajuiset protestit poliisiväkivaltaa vastaan, muun muassa George Floydin kuoleman seurauksena, ja lisäksi republikaanivaltaisten lakiasetusten läpiviemisestä Georgiassa ja muissa osavaltioissa. Näiden lakiasetusten hän väitti olleen todiste siitä miten rasismi on olemassa vielä nykypäivänäkin

"Mitä on tapahtunut viime vuosina, minun on oltava rehellinen, mielestäni suuri osa mullistuksista ja kansannousuista, joita olemme kokeneet vuodesta 2016, mielestäni suuri osa on suuri vastareaktio presidentti Barackin aikakaudelle. Obama kahdeksan vuoden ajan ", McBath sanoi. "Luulen, että maassa on väestötietoja ihmisistä, jotka pelkäävät. He pelkäävät Amerikan ruskistumista. He pelkäävät, että heidän hallussaan oleva valta ja auktoriteetti liukastuu heidän kättensä läpi."

"Mielestäni se, mitä olemme nähneet vuodesta 2016, on herättänyt Amerikkaa. Ihmiset, jotka ajattelivat:" Voi, rasismia ei oikeastaan ​​ole olemassa. "Rasismi, maa perustettiin rasismiin. Rasismi on maamme jokaisessa kuidussa, " hän lisäsi.

Demokraatit ja republikaanit ovat viime kuukausina esittäneet erilaisia ​​näkemyksiä rotusuhteiden tilasta. Demokraatit ovat vaatineet laajaa liittovaltion poliisien normien uudistamista Floydin kuoleman jälkeen sekä "For The People Act" -nimisen vaalien uudistuksen vastauksena GOP: n tukemiin vaalilakkeisiin useissa osavaltioissa.

Demokraatit ovat väittäneet, että laskut merkitsevät äänestäjien tukahduttamista, kun taas republikaanien mukaan toimenpiteet ovat välttämättömiä vaalien eheyden varmistamiseksi kiistanalaisen vuoden 2020 jälkeen.

"Olemme nyt laskennassa. Luulen, että Yhdysvallat on tullut laskemaan, että meillä on vielä paljon tehtävää", McBath sanoi. "Emme ole vielä saapuneet siihen, mitä ihmiset haluavat harjata maton alle ja sanoa:" Voi, olemme saapuneet, olemme rodun jälkeinen yhteiskunta. "Emme ole, ja ennen kuin pystymme paitsi tunnustamaan historiamme rasismista, kiihkoilusta ja syrjinnästä - luulen, että kaikki nyt tunnustavat sen - mutta meidän on ylitettävä sen tunnustaminen. "

Erot puolueiden viestinnässä näkyivät huhtikuussa, jolloin presidentti Biden väitti ensimmäisessä kongressissa pitämässään puheessa, että poliittiset aloitteet, kuten hänen kaksisuuntainen infrastruktuurin menopaketti, tarjosi "todellisen mahdollisuuden juurruttaa amerikkalaista elämää vaivaava systeeminen rasismi".

Senaattori Tim Scott, R-S.C., toi virallisen republikaanien kumoamisen julistaen, että "Amerikka ei ole rasistinen maa", ja syyttäen demokraatteja rodun käytöstä "poliittisena aseena ratkaisemaan kaikki asiat haluamallaan tavalla".

McBath on merkittävä demokraattinen lainsäätäjä Georgiassa, jossa Biden voitti yllätysvoiton entisestä presidentistä Donald Trumpista vuoden 2020 presidentinvaaleissa. Hän voitti uudelleenvalinnan Georgian kuudennessa kongressialueella viime marraskuussa.

Fox News

https://www.foxnews.com/politics/democratic-rep-mcbath-america-founded-on-racism

 

Kommentit