Karl Marx myy pörssiromahduksien aikakausina yllättävän hyvin | Economic Times India


Karl Marxin klassikko “Capital” myy hyvin kriisitilanteissa, kertoo julkaisija


FRANKFURT: Olipa kyse yksinkertaisesti muotisyklistä tai ajan merkistä, kommunistikuvake Karl Marxin kirjat myyvät hyvin, saksalainen kustantaja Joern Schuetrumpf sanoi perjantaina.


"Myyntini on kasvanut vuodesta 2005", sanoi Schuetrumpf osastollaan Frankfurtin kirjamessuilla, joka oli koristeltu saksalaisen sosialistisen Marxin ja Rosa Luxembourgin julisteilla.

Schuetrumpf on kommunistiseen kirjallisuuteen erikoistuneen Karl Dietz Verlagin johtaja ja puhui bestsellerinsä edessä, raitti painos "Capital", Marxin ja Friedrich Engelsin kirjoittama maamerkki, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1867.

Klassinen pörssiromahduksen finanssiahdingon ajat, ja Marx möi hyvin historiallisesti.

"Vuonna 2005 myin 500 kappaletta, sitten 800 vuonna 2006 ja 1 300 vuonna 2007. Vuoden 2008 yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana olen jo 1500: lla. Absoluuttiset luvut eivät ole vaikuttavia, mutta edistyminen on", totesi pieniä venäläisiä tarjoava militantti toimittaja. kakkuja vierailijoille.

https://economictimes.indiatimes.com/karl-marx-classic-capital-selling-well-in-crisis-publisher-says/articleshow/3610229.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppstKommentit