TASS, Palestiina | Israelin ilmaiskut kohdistuvat yhdeksään Hamasin komentajan asuinpaikkaan

 

17. toukokuuta, 07:34 | Joitakin asuntoja käytettiin aseiden varastointiin, Israelin ilmavoimat kertoivat


TASS, 17. toukokuuta. Israelin ilmaiskut on kohdennettu yhdeksään asuinpaikkaan, jotka kuuluvat Hamasin korkeille komentajille, Israelin ilmavoimat sanoivat Twitterissä.

Beit Hanoun -pataljoonan komentajan, Beit Hanoun -komppanian komentajan, Sabara-pataljoonan Gazan kaupungin kuopion komentajan ja Shati-pataljoonassa olevan joukkueen komentajan asunnot on kerrottu lyöneen.

"Löytyneitä asuntoja käytettiin terrorismin infrastruktuurina. Joitakin asunnoista käytettiin aseiden varastointiin", Israelin ilmavoimat kertoivat tweetissä.

Israelin ja Gazan alueen välinen rakettipalojen vaihto, joka on jatkunut 10. toukokuuta, laukaistiin mellakoissa Itä-Jerusalemin Al-Aqsa-moskeijassa. Palestiinalaisten ja israelilaisten poliisien väliset yhteentörmäykset puhkesivat sen jälkeen, kun Israelin tuomioistuin oli päättänyt häätää useita palestiinalaisia ​​perheitä kaupungin Sheikh Jarrahin naapurustosta ja luovuttaa omaisuuden juutalaisille uudisasukkaille. Israelin tiedotusvälineet ilmoittivat torstaina, että ainakin seitsemän israelilaista oli tapettu rakettihyökkäyksissä. Uusimpien tietojen mukaan ainakin kymmenen israelilaista ja yli 210 palestiinalaista on tapettu.

TASS

https://tass.com/world/1290263

 

Kommentit