Pravda | Kazanin kouluammuntaja näkee itsensä kaiken vihaavaksi jumalaksi


Päivitetty: 11.05.2021 16:18
Tapahtumat »Rikokset

Ilnaz Galyaviev, 19-vuotias nuori mies, joka meni ammunta-ajoihin lukiossa 175 Kazanin Faizi-kadulla, antoi ensimmäisen todistuksensa kuulustelun aikana.

Kazanin kouluammuntaja näkee itsensä kaiken vihaavaksi jumalaksi

Galyaviev kertoi nähneensä itsensä jumalaksi noin kaksi kuukautta sitten.

”Kesällä hirviö alkoi herätä minussa, todella. Aloin vihata kaikkia. Vihasin aina kaikkia ja aloin vihata vieläkin enemmän ”, hän sanoi Bazan mukaan.

Nuori mies sanoi myös, että ajatellut itsensä jumalaksi, hän kertoi siitä äidilleen. Samalla, kun hän oli yhteydessä tutkijoihin, hän totesi, ettei hänellä ollut vanhempia.

”Äitini tiesi ensimmäisenä. Olen virallisilla ehdoilla hänen kanssaan. Hän ei ole äitini. Minulla ei ole vanhempia, vihaan teitä kaikkia. Minulla ei ole äitiä, olen hylännyt kaikki. Nainen, joka synnytti minut, ei ollut äiti. Minulla ei ole äitiä eikä isää, en ole koskaan kutsunut heitä niin ”, Galyaviev totesi.

Hyökkäys tapahtui Kazanin lukiossa 175 Faizi-kadulla 11. toukokuuta aamulla. Kerrottiin, että kaksi nuorta miestä osallistui hyökkäykseen: he toivat mukanaan aseita ja avasivat satunnaista tulta koulussa. Kansallinen terrorismin vastainen komitea kielsi myöhemmin tiedot kahdesta ampujasta. Nämä tiedot ovat edelleen epäselviä.

Uusimpien raporttien mukaan seitsemän lasta ja opettaja kuoli, 20 ihmistä loukkaantui ampumassa.

12. toukokuuta on julistettu surun päiväksi Tatarstanissa. Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmaisi surunvalittelunsa kuolleiden lasten vanhemmille ja toivoi uhreille nopeaa paranemista.
Toimittaja: Dmitry Sudakov

Читайте больше на https://english.pravda.ru/news/hotspots/107624-kazan_shooter/

Kommentit