Yhdysvallat | Maa aktiivisesti rekrytoi Al-Qaidaa riveihinsä, agenttina "Jabhat al-Nusra" -terrorijärjestö | Sana Syrian News Agency

Länsi käyttäytyy kuin "siirtomaaherrat" Syyriassa...

Amerikkalainen verkkosivusto: Washington palkkaa al-Qaidaa riveihinsä Syyriassa

10. huhtikuuta، 2021 | Washington, SANA | Toinen amerikkalainen yritys kiillottaa Syyrian terroristijärjestöjen kuvaa, kuten amerikkalaisen "World Socialist" -verkkosivun tiedot kuvaavat.


"Jabhat al-Nusran" terroristijohtajan kuvan parantamiseksi tehty liike Abu Mohammad al-Julani, verkkosivuston mukaan, osoittaa, että Yhdysvaltain kampanja on alkusoitto värvätä äärijärjestö suunnitelmiin tehdä lisää rikoksia Syyriaa vastaan syyrialaisten kanssa ja siirtyä Syyriaa vastaan ​​aloitetun terrorismissä eteenpäin.

Sivustolla sanottiin, että yhdysvaltalaisen televisioverkon BBS: n tarjoama foorumi, joka teki haastattelun Yhdistyneiden Kansakuntien terroristijärjestöjen luetteloon sisältyvän Jabhat al-Nusran al-Julanin terroristijohtajan kanssa, on selkeä ja avoin. Joka on propagandaa tämän al-Qaidaan liittyvän ääriryhmän muokkaamiseksi. Amerikkalaisille tämä on erinomainen tekosyy, johon he luottavat väitetyksi syyksi aloittaa sodat ja hyökkäykset.

Se lisäsi, että tämän Washingtonin uuden askeleen tarkoituksena on käyttää uudelleen yhtä terroristiaseistaan ​​Syyriassa ja hyödyntää sitä toisen tehtävän suorittamiseksi, joka palvelee Yhdysvaltojen ja sen siirtomaavallan liittolaisten suunnitelmia.

Bushra Dabin / Mazen Eyon

https://www.sana.sy/en/?p=229315

Kommentit