Xinhua | Serbian presidentti sai toisen annoksen kiinalaista Sinopharm-rokotetta


Serbian presidentti Aleksandar Vucic tarkistaa verenpaineen ennen toisen Sinopharm-rokoteannoksen saamista Doljevacissa Serbiassa 27. huhtikuuta 2021. Serbian presidentti Aleksandar Vucic sai tiistaina toisen annoksen Kiinan Sinopharm COVID-19 -rokotetta täällä Kaakkois-Serbiassa ja ilmaisi kiitollisuutensa Kiinalle ja kiinalaisille "valtavasta tuesta ja avusta". (Kuva: Wang Wei / Xinhua)


DOLJEVAC, Serbia, 27. huhtikuuta (Xinhua) - Serbian presidentti Aleksandar Vucic sai tiistaina toisen annoksen Kiinan Sinopharm COVID-19 -rokotetta täällä Kaakkois-Serbiassa ja kiitti Kiinaa ja kiinalaisia ​​"valtavasta tuesta ja avusta".

Otettuaan vankilan Pukovacin kylän terveysasemalla Vucic kutsui kaikki ihmiset seuraamaan hänen esimerkkiään ja nopeuttamaan immunisaatiokampanjaa entisestään.

Rokotuksen jälkeen presidentti lähetti Serbian kansan puolesta ja omassa nimessään kiitollisuussanomansa kiinalaisille ja johtajalle.

"Olemme erittäin kiitollisia Kiinalle ja kiinalaisille valtavasta tuesta ja avusta saamastamme suuresta määrästä rokotteita", Vucic sanoi. "Toivomme, että parannamme myös yhteistyötä rokotteiden valmistuksessa sekä geneettisessä sekvensoinnissa yhteistyössä BGI: n kanssa."

Hän sanoi, että rokotus ei vahingoittanut lainkaan, ja pyysi yleisöä saamaan sen, koska tällä tavoin "suojelet omaa ja monien muiden ihmisten elämää".

Serbian pääministeri Ana Brnabic kertoi maanantaina viidennen rokotteen erän Kiinasta, että se auttaisi maata siirtämään 37 prosenttia väestöstä huhtikuun loppuun mennessä ja toivottavasti lopettamaan epidemian touko- ja kesäkuussa.

Kuukausi uusien infektioiden päivittäisen määrän vakavan huipun jälkeen Serbia ilmoitti maanantaina jälleen alle 2000 uudesta tapauksesta. Koulut ja ostoskeskukset avattiin täällä huhtikuun puolivälissä. Ravintolat ja kahvilat voivat palvella ulkona. Enditem

...

Serbian presidentti Aleksandar Vucic saapuu Pukovacin kylään saamaan toisen annoksen Kiinan Sinopharm-rokotetta Doljevacissa Serbiassa 27. huhtikuuta 2021. Serbian presidentti Aleksandar Vucic sai tiistaina toisen annoksen Kiinan Sinopharm COVID-19 -rokotetta täällä kaakkois-Serbiassa ja ilmaisi kiitollisuutensa Kiinalle ja kiinalaisille "valtavasta tuesta ja avusta". (Kuva: Wang Wei / Xinhua)

Lähde: Xinhua | 2021-04-27 21: 16: 53 | Toimittaja: huaxia

http://www.xinhuanet.com/english/2021-04/27/c_139910467.htm

Kommentit