Vladimir Putin nimetty "komeimmaksi" mieheksi Venäjällä | Republic World


Putinin toimisto lähettää säännöllisesti kuvia presidentistä, joka ratsastaa hevosella Venäjän vuorilla, ui jääkylmässä vedessä, pelaa jääkiekkoa jne.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on nimetty jälleen maan kuumimmaksi henkilöksi Superjob.ru: n tekemän tutkimuksen mukaan.


Venäjän presidentti Vladimir Putin on nimetty jälleen maan kuumimmaksi henkilöksi Superjob.ru: n tekemän tutkimuksen mukaan. Moscow Times ilmoitti lauantaina, että 18% miehistä ja 17% naisista on äänestänyt Putinia Venäjän kauneimmaksi mieheksi. 68-vuotias poliitikko on saanut enemmän ääniä kuin urheilijat ja julkkikset huolimatta yhden prosentin pudotuksesta edellisvuodesta.

Putinin suosio pysyy vakiona


The Moscow Times kertoi, että Superjob.ru suoritti henkilökohtaisen kyselyn 300 venäläisessä kaupungissa 22. maaliskuuta - 1. huhtikuuta ja kysyi 1000 venäläistä miestä ja 1000 venäläistä naista. Osallistujille annettiin kyselylomake Venäjän komeimman miehen valitsemiseksi. Raportin mukaan 19% kyselyyn haastatelluista venäläisistä miehistä äänesti itsensä maan komeimmaksi mieheksi, kun taas 18% naisista sanoi, ettei Venäjällä ole komeita miehiä. Mutta se ei millään tavalla vaikuttanut Putinin suosioon, joka onnistui jälleen saamaan maan kuumimman miehen arvon.

- "Venäläiset kutsuvat edelleen Vladimir Putinia maan houkuttelevimmaksi kuuluisaksi mieheksi. Näyttelijät, urheilijat tai muut poliitikot eivät voi kilpailla hänen kanssaan tänään", Superjob.ru sanoi

Raportin mukaan Putin oli kyselyssä ainoa henkilö, joka sai äänet kaksinumeroisina. Putinia lähinnä olevat näyttelijät Dmitry Nagiyev, Danila Kozlovsky ja Konstantin Khabensky saivat kaikki myönteisen vastauksen alle kolmelta prosentilta osallistujista. Putinin toimisto lähettää säännöllisesti kuvia presidentistä, joka ratsastaa hevosella Venäjän vuorilla, ui jääkylmässä vedessä, pelaa jääkiekkoa jne.

Äänestystulokset julkaistiin päivää sen jälkeen, kun Venäjän parlamentin ylähuone hyväksyi lakiehdotuksen, jonka mukaan Putin voi toimia vielä kahdeksi toimikaudeksi. Parlamentin alahuone hyväksyi lakiesityksen aiemmin. Putin voi pysyä Venäjän presidenttinä vuoteen 2036 saakka, jos hän onnistuu pitämään suosionsa vakiona.

https://www.republicworld.com/world-news/rest-of-the-world-news/russian-president-vladimir-putin-named-most-handsome-man-in-the-country.html

Kommentit