Syyria | Aleppon kansainvälisille messuille tuli 400 yritystä | Sana1. huhtikuuta، 2021 - Aleppo, SANA - Kolmannen Aleppon kansainvälisen messun aktiviteetit avattiin torstaina Hamdanian urheilukaupungissa. Siihen osallistui 400 yritystä sekä paikallinen, arabi- ja ulkomaisia ​​yrityksiä, jotka sisälsivät erilaisia ​​tuotteita kone-, kemian- ja elintarviketeollisuudelle.


Teollisuusministeri Ziad Sabbagh sanoi, että messut heijastavat Aleppon paluuta teolliseen loistoonsa ja tuotantopyörän uudelleenkäyttöön, Syyrian teollisuuden elpymistä ja sen kykyä pysyä uudestaan ​​huolimatta saarron kaikista vaikeuksista ja haasteista sekä sen luonnollisesta asemasta maailmantalouden kartalla.

Aleppon kansainvälisen näyttelyn johtaja Ali Nizam puolestaan ​​viittasi näyttelyn tärkeyteen korostaessaan Syyrian teollisuusmiehen ja kauppiaan tuotteita, jotka ovat todistaneet kykynsä kestää, selviytyä vaikeuksista ja pysyä mukana kehityksessä eri aloilla.

Hän viittasi suunnittelu-, metalli- ja sähköteollisuuden, autojen, elintarvikkeiden, vaatteiden ja tekstiilien osallistujien paviljongien tuotannon monimuotoisuuteen, mikä viittaa kansallisen teollisuuden elpymiseen sekä veljellisestä Irakista tulevan valtuuskunnan osallistumisen.

Useat messuilla käyneet irakilaiset liikemiehet ja kauppiaat korostivat sen merkitystä Syyrian tuotteisiin tutustumisessa, kuten Diwaniyah Contractors Federationin puheenjohtaja Khudhair Al Shammari ilmoitti haluavansa osallistua näyttelyyn ja käydä siellä ilmentymä Irakin ja Syyrian vahvista ja historiallisista suhteista, samoin kuin oppiminen Syyrian teollisuudessa ja sen hyödyntäminen Irakin jälleenrakennuksessa.

MHD Ibrahim / Mazen Eyon

https://www.sana.sy/en/?p=228378

Kommentit