Sukhoi- ja MiG-yritykset lakkaavat olemasta | Pravda


 

Venäjän tunnetut lentokonevalmistajien Sukhoin ja MiGin suunnittelutoimistot yhdistetään yhdeksi yrityslentokoneiden valmistuskeskukseksi taloudellisen vakauden ja lentokoneiden kilpailukyvyn kysymysten ratkaisemiseksi. Tämä tehdään myös maan nykyaikaisten lentokuljetustarpeiden tyydyttämiseksi, Rostec Corporationin johtaja Sergei Chemezov sanoi.

Sukhoi- ja MiG-yritykset lakkaavat olemasta

"Systeemisten uudistusten tulisi parantaa yrityksen rakennetta ja ratkaista sen taloudellisen vakauden kysymykset, lisätä kotimaisten siviililentokoneiden kilpailukykyä ja kattaa Venäjän merkittävät tarpeet nykyaikaisille lentokoneille matkustajaliikenteessä", hän sanoi.

Chemezov vahvisti myös aikovansa johtaa henkilökohtaisesti hallintoneuvostoa.

Rostecin lehdistöpalvelu kertoi, että tulevien muutosten on tarkoitus vahvistaa MiG: n ja Sukhoi: n käsittävän United Aircraft Corporationin (UAC) taloudellista vakautta sekä optimoida henkilöstöä, vähentää velkoja ja muita kuin tuotantokustannuksia.

Optimointitoimenpiteet eivät vaikuta suunnittelu- ja suunnitteluhenkilöstöön. Lisäksi suunnittelukoulut pysyvät itsenäisinä. Uuden oikeushenkilön pääkonttori sijaitsee Moskovassa.

  • Sukhoi, MiG ja UAC yhdistettiin yhdeksi oikeushenkilöksi - Corporate Aircraft Building Centeriksi - 16. maaliskuuta pidetyssä kokouksessa.
  • Tupolev, Ilyushin ja Irkut yritykset alistuvat uudelle keskukselle.
  • Useat tuhannet ihmiset irtisanottu UAC: sta.
  • Henkilöstön optimointi vaikuttaa vain UAC: n hallinto- ja johtohenkilöstöön, Rostecin edustajat sanoivat.


Pelkästään Moskovassa UAC: lla on noin 20 000 työntekijää, joista 15 000 on suunnittelijoita ja insinöörejä. Johtajien osuus on 5000. Uudistus toteutetaan vaiheittain useiden vuosien ajan.

18.03.2021 14:08
Liiketoiminta »Yritykset

https://english.pravda.ru/news/business/147443-sukhoi_mig/

Kommentit