RT | Venäjän parlamentin johtajan väite: COVID-19 alkuperäisin amerikkalaisesta laboratoriosta?Koronavirus "vuosi" amerikkalaisesta laboratoriosta Kiinasta.

Vuotanut Yhdysvaltain laboratoriosta? Venäjän parlamentin johtaja ja Putinin liittolainen Volodin väittää saaneensa uuden selityksen Covid-19:n alkuperälle


Covid-19 saattaa olla peräisin amerikkalaisesta laboratoriosta vahingossa tapahtuneen vuodon seurauksena. Tämä on Venäjän valtion duuman puhujan ja hallitsevan Yhtenäinen Venäjä -puolueen johtavan jäsenen Vyacheslav Volodinin vahvistamaton kertomus.


Volodin ehdotti tiistaina muille lainsäätäjille, että Covid-19 vuosi "amerikkalaisesta laboratoriosta" Wuhanissa Kiinassa toimittamatta mitään tieteellistä näyttöä väitteensä tueksi.

"Amerikan satelliittivaltioiden hiljaisuuden ja Yhdysvaltojen itsensä hiljaisuuden perusteella voidaan tehdä yksi johtopäätös: ilmeisesti tämä johtuu siitä, että heillä oli jonkinlainen vuoto noissa laboratorioissa", Volodin sanoi.

Volodin pyysi Yhdysvaltoja lopettamaan tutkimuksen, jonka hänen mukaansa aiheutti Covid-19:n, ja ehdotti, että Washington ryhtyisi selvittämään, kuinka "korvata kaikki maat, jotka kärsivät siitä". Jos näitä tutkimuksia ei lopeteta, maailma "pidetään yhä useampien tilanteiden panttivankina", hän sanoi.

"On selvää, että se löydettiin Wuhanista. Mutta jälleen kerran, kenen laboratorio se on Wuhanissa? Amerikkalainen laboratorio. He rahoittivat sen", Volodin väitti, ei jälleen kerran toimittanut mitään näyttöä väitteestään.

Vaikka monet ovat arvelleet, että Covid-19 oli vahingossa paennut laboratoriosta Kiinassa, tätä väitettä ei ole osoitettu. Helmikuussa Maailman terveysjärjestön (WHO) tutkimuksessa havaittiin, että on "erittäin epätodennäköistä", että viruksen vuotaa Wuhanin kaupungin laboratorio, ja asiantuntijat uskovat, että se on muodostunut eläimissä ennen leviämistä ihmisille.

WHO: n tutkimus on kuitenkin tullut jonkin verran tutkittavaksi, mutta huolestuttavaa siitä, että Kiina ei ole kertonut koko tarinaa YK: n kansanterveysvirastolle.

Niille, jotka uskovat viruksen olevan keinotekoinen, Wuhan on pääpaino. Ensimmäiset kirjatut Covid-19 -tapaukset löydettiin kaupungista joulukuussa 2019. Sen virologinen instituutti, maailmanluokan laboratorio, on tullut tutkittavaksi.

RT

https://www.rt.com/russia/522261-volodin-explains-covid-origin/

Kommentit